Pluta Cralusso Torpedo 2g Cralusso

Pluta Cralusso Torpedo 2g

61910002
26,00 lei
cu TVA

Pluta pentru pescuit pe rau, cu suprafata aplatizata pentru a opune rezistenta redusa in curent. Aplicabila pentru tehnici precum bologneza, rubesiana sau varga

Transport gratuit pentru comenzi mai mari de 300 lei.

Program comanzi telefonice: Luni-Vineri 09:00-18:00

Comanda rapida: poti comanda fara inregistrare

 

Pluta Cralusso Torpedo 2g

Torpedo este construita special pentru pescuitul pe rauri, cu o forma hidrodinamica ce taie foarte usor apa, corpul extrem de stabil ramanand submers. Dezvoltata de-a lungul unui intreg an de studiu, scopul fiind ca fiecare parte a plutei sa se comporte optim in diverse conditii de pescuit.

Inventia unui mare pescar de stationar, Kralik Karoly, este una dintre cele mai renumite plute construite vreodata, forma ei inovatoare deschizand, practic, un stil mai eficient, mai spectaculos si mai frumos de pescuit pe ape repezi.

Un model care a castigat multiple competitii de pescuit stationar de pe mapamond, Torpedo este extrem de usor de folosit, mai ales datorita hidrodinamicii sale.

Tehnici de aplicatie: Pescuit la Bologneza, Pescuit la varga pe rau, Pescuit cu rubesiana pe ape curgatoare. 

Informatii importante: Pluta beneficiaza de un brat metalic lateral de fixare (metalic - otel), pe care trebuie sa fixam firul in asa fel incat acesta sa nu atinga corpul plutei. Pe acesta vom monta un varnis siliconic in asa fel incat firul sa nu atinga corpul plutei. Firul va face un unghi catre ultimul varnis fixat pe chila (se recomanda folosirea trei varnisuri pe chila). 

  • Portanta: 2g
  • Corp Aplatizat
  • Material Corp: Poliuretan - extrem de rezistent la impact
  • Chila Metalica
  • Antena metalica - pentru fixare fir cu varnis siliconic
  • Opune rezistenta mica in curent
  • Extrem de senzitiva in semnalizare

Greutate
2g

Daca exista o companie specializata exclusiv in pescuitul stationar, care sa  aiba in portofoliu cele mai inovative produse, atunci numele Cralusso iese intotdeauna in evidenta. Compania infiintata de inventatorul maghiar Kralik Karoly este una apreciata pe intreg mapamondul.

Nicio recenzie

Clientii care au cumparat acest produs au mai cumparat si:

Produs adaugat in lista de favorite

Acest magazin utilizeaza cookie-uri si alte tehnologii pentru a va imbunatati experienta pe site-ul nostru.