Pluta Oblete Cralusso Genetic 1.5g Cralusso

Pluta Oblete Cralusso Genetic 1.5g

62005150
8,00 lei
cu TVA

Transport gratuit pentru comenzi mai mari de 300 lei.

Program comanzi telefonice: Luni-Vineri 09:00-18:00

Comanda rapida: poti comanda fara inregistrare

 

Logo-ul Cralusso este o garantie ca veti folosi un produs de cea mai inalta calitate si cu atentie la cele mai mici detalii. Acest lucru este valabil si pentru noua colectie de plute din balsa care au aparut in oferta Cralusso in 2009. Materialele de calitate, finisajul exceptional, constructia perfect adaptata unor situatii propriu zise vor garanta satisfactia chiar si celor mai pretentiosi pescari.

Genetic este un model unic, cu corpul alungit, colorat in negru cu dungi de nivel apa trasate cu verde si argintiu. Antenele sunt vopsite in doua culori (rosu si galben), se continua direct din corp, fapt care genereaza o sensibilitate si mai mare la semnalizarea trasaturii.

Faptul ca antena din balsa se continua direct in corpul plutei inseamna o flotabilitate mare pentru un model care masoara ca lungime totala numai 17.5cm

Specificatii tehnice: 

Antena: balsa
Anou de conducere fir pe corp
Corp: Balsa
Chila: Fibra de sticla
Lungime totala: 17.5cm
Lungime antena: 2cm
Lungime corp: 5cm

Portanta Plute
1.5g
Model
Genetic

Daca exista o companie specializata exclusiv in pescuitul stationar, care sa  aiba in portofoliu cele mai inovative produse, atunci numele Cralusso iese intotdeauna in evidenta. Compania infiintata de inventatorul maghiar Kralik Karoly este una apreciata pe intreg mapamondul.

Nicio recenzie

Clientii care au cumparat acest produs au mai cumparat si:

Produs adaugat in lista de favorite

Acest magazin utilizeaza cookie-uri si alte tehnologii pentru a va imbunatati experienta pe site-ul nostru.