Pluta Culisanta Somn Black Cat Micro U-Float Black 1.5g Black Cat

Pluta Culisanta Somn Black Cat Micro U-Float Black 1.5g

411225605001
34,08 lei
cu TVA

Transport gratuit pentru comenzi mai mari de 200 lei.

Program comanzi telefonice: Luni-Vineri 09:00-18:00

Comanda rapida: poti comanda fara inregistrare

 

Pluta Culisanta Somn Black Cat Micro U-Float Black 1.5g

Pluta Culisanta Somn Black Cat Micro U-Float este un mic flotor simplificat la maximum, disponibil in gama de greutati de 1.5gr si 3.5gr. Se atasaza in zona momelii si permit prezentarea acesteia de o maniera extrem de atractiva. Sunt folosite in genul de montaje ce prezinta momeala chiar pe substrat. In functie de marimea momelii pot fi montate pe lider mai multe plute, creand o flotabilitate si turbulenta mai mare sau mai mica. Chiar și atunci cand pescuieste utilizand ca lest pitrele, Ștefan Seus recomanda utilizarea Micro U-Floats pentru a prezenta liderul și momeala cu mai multa acuitate. Culorile galben neon și roșu neon sunt utilizate in conditii de apa limpede, creand o atractie vizuala sporita pentru somnii din zona.

Specificatii tehnice:

  • Greutate: 1.5g
  • Culoare: Black
  • Numar bucati in pachet: 3
  • Specie peste: somn
  • Stil pescuit: Somn, Barca, Dunare

Black Cat este considerata una dintre cele mai mari companii producatoare de echipament specializat de pescuit la somn. Echipa de consultanti Black Cat este condusa de faimosul pescar Stefan Seuss, un deschizator de drumuri in ceea ce priveste echipamentul si accesoriile necesare pentru pescuitul celui mai mare rapitor al Europei: Somnul. 

Black Cat include o gama larga de echipamente complete de somn: lansete, mulinete, accesorii mici. Divizia de imbracaminte Black Cat a creeat deja un trend in Vestul Europei, prin faimosul logo Galben-Negru, alaturi de profilul pestelui tinta, somnul.  

Nicio recenzie
Produs adaugat in lista de favorite

Acest magazin utilizeaza cookie-uri si alte tehnologii pentru a va imbunatati experienta pe site-ul nostru.