Catalog produse

Produse Noi

Rotativa Wizard Turbo Long 2, 6g, Silver

84074201

Wizard

6,00 lei

Rotativa Wizard Turbo Long 2, 6g, Silver

Rotativa este una dintre nalucile cu cea mai indelungata istorie in industria pescuitului de pe mapamond. Eficienta folosirii unei palete isi are explicatia in evolutia oricarei naluci, de altfel: aceea de imitare a comportamentului unui peste ranit.

Spre deosebire de alta naluci, evolutia rotativei poate fi facuta fara efort in orice strat al apei, numei prin simpla schimbare a vitezei de recuperare. Daca in straturile inferioare, din apropierea substratului, rotativa va fi prinzatoare pentru salau si somn, intre ape oscilanta este imbatabila la clean, biban si stiuca. Recuperata cu viteza aproape de suprafata apei, rotativa este naluca letala pentru avat.

Tocmai aceasta aplicatie generala o face una dintre cele mai universale naluci, toate celelalte fiind concepute, in genere, pentru o specie anume de peste.

Rotativa versatila cu paleta in forma frunzei de salcie. Un model inovator care nu se regaseste in oferta celorlalti producatori de rotative, Turbo Long, se caracterizeaza prin cele patru orificii care perforeaza paleta. Acestea au rolul de a mari puterea de rotatie sporind sansele de atac ale rapitorului. Desi forma o recomanda pentru pescuitul stiucii si al bibanului (mai ales la marimile mai mari 3, 4 si 5), variantele de 1 si 2 sunt perfect pretabile pentru pescuitul cleanului si al pastravului pe raurile cu un curs rapid. Datorita lestajului alungit, stopurile din timpul recuperarii fac ca paleta sa loveasca lestul provocand un sunet unic cu rol de atractie. Un carlig al ancorei este acoperit cu un tub siliconic de protectie care trebuie scos inainte de folosire:

Specii tinta: Stiuca, clean, biban, pastrav

Recomandare recuperare: liniara si stopuri scurte

Specificatii tehnice:

  • Forma Paleta: Frunza de salcie
  • Sistem solid de echilibrare
  • Greutate: 6g
  • Culoare: Silver (Argintiu)
  • Marime: 2 (5,5cm cu ancora)

30 produse din aceeasi categorie