Rotativa Biban Wizard Bass Bronze Nr.1 1.5g Wizard
Rotativa Biban Wizard Bass Bronze Nr.1 1.5g Wizard
 • -20%
Rotativa Biban Wizard Bass Bronze Nr.1 1.5g Wizard
Rotativa Biban Wizard Bass Bronze Nr.1 1.5g Wizard

Rotativa Biban Wizard Bass Bronze Nr.1 1.5g

84075103
3,92 lei 4,90 lei -20%
cu TVA
Timp ramas

Transport gratuit pentru comenzi mai mari de 200 lei.

Program comanzi telefonice: Luni-Vineri 09:00-18:00

Comanda rapida: poti comanda fara inregistrare

 

Rotativa Biban Wizard Bass Bronze Nr.1, 1.5g

Rotativa este una dintre nalucile cu cea mai indelungata istorie in industria pescuitului de pe mapamond. Eficienta folosirii unei palete isi are explicatia in evolutia oricarei naluci, de altfel: aceea de imitare a comportamentului unui peste ranit.

Spre deosebire de alta naluci, evolutia rotativei poate fi facuta fara efort in orice strat al apei, numei prin simpla schimbare a vitezei de recuperare. Daca in straturile inferioare, din apropierea substratului, rotativa va fi prinzatoare pentru salau si somn, intre ape oscilanta este imbatabila la clean, biban si stiuca. Recuperata cu viteza aproape de suprafata apei, rotativa este naluca letala pentru avat

Tocmai aceasta aplicatie generala o face una dintre cele mai universale naluci, toate celelalte fiind concepute, in genere, pentru o specie anume de peste.

O rotativa de exeptie, construita exclusiv pentru pescuitul bibanului, Bass are toate atuurile unei naluci letale de biban. Forma paletei este unica, nici clasica ovala, nici frunza de salcie, are suprafata brazdata de striatii, motive de solzi de peste. Lestajul este facut in asa fel incat pe tija principala culiseaza patru greutati: cea principala, in partea dinspre ancora, o margea metalica, un lest in forma glontelui si unul in forma romboidala in imediata apropiere a ochetului de prindere a nalucii. Ideea este aceea de a provoca o rezonanta diferita, in functie de adancimea la care este jucata naluca. Este stiut faptul ca bibanul este unul dintre cei mai vorace rapitori ai apelor noastre, si, prin aceste sisteme de rezonanta coroborate cu o rotire extrem de rapida a paletei din timpul recuperarii, aceasta naluca este pur si simplu imbatabila.

Specificatii tehnice:

 • Lestaj cu patru santuri
 • Bila Culisanta de zgomot deasupra lestajului
 • Forma paleta: Ovala
 • Suprafata paleta: cu solzi
 • Specii tinta: biban, clean, pastrav
 • Sarma centrala fina, rezistenta
 • Greutate: 1.5g
 • Incadrare marime universala rotative: 1
 • Culoare: Bronz
 • Dimensiune: 4.2 cm cu ancora
Nicio recenzie

Clientii care au cumparat acest produs au mai cumparat si:

Produs adaugat in lista de favorite

Acest magazin utilizeaza cookie-uri si alte tehnologii pentru a va imbunatati experienta pe site-ul nostru.