Catalog produse

Produse Noi

Saltea Receptie Jgheab Tip Cadita CE Compact 120x70x50cm

73756601

Carp Expert Baits

269,00 lei

Saltea Receptie Jgheab Tip Cadita CE Compact 120x70x50cm

Grija pentru peste se transpune si in acest accesoriu de nelipsit pe lacurile unde se practica regula "Prinde si Elibereaza". Dimensiunea generoasa a caditei (120x70cm) face ca sa putem degorja si fotografia in siguranta, chiar si exemplarele mai mari de crapi. Tot in jgheab este recomandata si operatiunea de aplicare a sprayului antiseptic. 

Cadrul metalic realizate din bare vopsite de aluminiu poate sustine o greutate de pana la 50 de kilograme. Materialul propriu-zis al saltelei este extrem de rezistent si nu riscam sa agatam carligul in omentul degorjarii. Este menit sa protejeze cat mai bine pestele, chiar si cand acesta se zbate cu putere. In cele doua capete, o plasa fina permite scurgerea apei.

Picioarele sunt reglabile in inaltime si beneficiaza de talpici rabatabile pentru o fixare cat mai ferma, chiar si pe teren accidentat. Inaltimea standard este de 50 de centimetri si poate fi ridicata cu 5 centimetri suplimentari, prin prelungirea picioarelor. Aceasta inaltime permite deja o manipulare facila a pestelui, indiferent de operatiunea pe care vrem s-o intreprindem. 

Specificatii tehnice:

  • Dimensiuni: 120x70x50cm
  • Culoare cadru + culoare saltea: Verde
  • Material Cadru: Aluminiu
  • Talpici pentru noroi (teren accidentat)
  • Picioare reglabile in inaltime
  • Montare/Demontare: Operatiune simpla de pliere

 

30 produse din aceeasi categorie