Catalog produse

Produse Noi

Saltea Receptie CE Comfort 120x80x40cm

73756602

Carp Expert Baits

314,00 lei

Unul dintre cele mai spectaculoase accesorii "Catch&Release" este salteaua tip jgheab Carp Expert Comfort. Montarea rapida, suprafata generoasa si materialul ment sa protejeze cat mai bine capturile sunt cateva atuuri ale acestui produs, care ne permite o manipulare usoara imediat dupa dril. 

Degorjarea (scoaterea carligului), pregatirea pentru poza si aplicarea sprayului antiseptic sunt cateva etape pe care nu trebuie sa le omitem atunci cand folosim o saltea tip jgheab. Sunt foarte multe lacuri ale caror proprietari sunt interesati de o manipulare cat mai grijulie a pestelui si, pe aceste piste, este importanta folosirea saltelei. 

Avantaje: 

Inaltimea de 40 de centimetri permite o manipulare a pestelui din pozitiaasezat in genunchi. Daca pestele se zbate si il scapam, acesta va aluneca spre fundul jgheabului. 

Cadrul generos, lung de 120 de centimetri si lat de 80 de centimetri, poate sustine capturi de pana la 50 de kilograme. Chiar daca nu este recomandat, dar sunt conditii de concurs, in acest jgheab puteti fotografia chiar si doi sau trei pesti de talie mai mica. Scheletul saltelei este realizat din bare de aluminiu vopsite electrostatic, cu grosimea de 25mm. 

Cadrul superior este capitonat cu material buretat, pentru o protejare cat mai buna a stratului superior de mucus, dar si pentru evitarea accidentelor in cazul in care pestele se zbate puternic. In partea de mijloc a saltelei, in ambele capete avem un material tip plasa, menit sa faciliteze scurgerea rapida a apei. Cusaturi solide, duble pentru rezistenta maxima 

Cadru solid, din bare de aluminiu de 25mm diametru

Greutate maxima suportata: 50kg

Sistem de evacuare a apei

Dimensiuni transport: 60x80x18cm

Sistem rapid de pliere

Culoare material: Verde

Buza captusita cu burete pentru protectie maxima

30 produse din aceeasi categorie