Catalog produse

Produse Noi

Saltea Crap Carp Expert Original 110x70cm

73756605

Carp Expert Baits

98,00 lei

Suntem de acord într-o privință, și anume, protecția peștelui prins și eliberarea într-o stare cât mai bună este cel mai important. Dacă nu utilizați o saltea de primire, stratul de mucus din exterior poate fi deteriorat, ceea ce protejează împotriva diferitelor infecții sau poate afecta organele interne după câte un salt.

Dimensiunile saltelei de primire CarpExpertOriginal sunt de așa natură încât peștele aflat în mijlocul saltelei poate sări cu ușurință de pe o saltea mai mică. În plus, există acum tot mai multe iazuri de pescuit cu șanse mari de a prinde mai multe exemplare de peste 10 kg.

Mărime: 110 cm x 70 cm

Salteaua este, de asemenea, potrivită pentru cântărire, deoarece pliurile din partea superioară au două urechi, care pot fi agățate de cârligul cântarului. Cele două laturi pot fi de asemenea prinse, astfel încât peștele să nu poată da lovituri și să sară afară în timpul cântăririi.

Dispune de o genunchieră specială pliabilă în afară, în cazul în care dorim să îngenunchem lângă peștele capturat, astfel încât să nu ne murdărim.

Înainte de așezarea peștelui pe saltea, să nu uităm să umezim salteaua.

30 produse din aceeasi categorie