Catalog produse

Produse Noi

Saltea Receptie Crap Carpon Standard 130x90x10cm

73756090

Carpon

178,50 lei

Saltea Receptie Crap Carpon Standard 130x90x10cm

Folosirea saltelei de receptie este o prioritate nu doar pentru proprietarii de balti, ci si pentru pescarii adepti ai conceptului "Catch & Release" - curentul "Prinde si Elibereaza". Pe apele intens pescuite, acolo unde politica lacului o cere, folosirea saltelei de primire este importanta pentru a nu rani pestele atunci cand il manipulam la mal. 

Salteaua asigura si un cadru placut pentru fotografiere, rolul primordial ramanand cel al sigurantei pestelui pana in momentul eliberarii. 

Carpon standard este o saltea cu forma clasica, ce poate fi pliata in timpul transportului, cu un material extrem de rezistent si interior care fereste ranirea pestelui in momentul degorjarii si a fotografierii. 

Dimensiunea de 130x90 este generoasa si asigura manipularea in siguranta a pestilor de pana la 15kilograme. Urechile de pe laturile scurte faciliteaza si cantarirea direct in saltea, mai ales datorita faptului ca avem si clapete de inchidere de siguranta in colturi. 

Pe timp de vara este foarte important ca, inainte de asezarea pestelui, sa udam salteaua. Totodata, operatiunea de pulverizare a dezinfectantului pe rana cauzata de carlig este important sa o facem cu sacul de pastrare asezati pe ochii pestelui. 

Specificatii tehnice:

  • Material placut la atingere cu captuseala din bile de polistiren
  • Dimensiuni: 130x90x10
  • Clapete de inchidere si securizare
  • Sistem de pliere pentru transport facil
  • Culoare: Verde

30 produse din aceeasi categorie