Shad Manns Verde Glitter MFCH Chartreuse 4.5cm 15buc Manns

Shad Manns Verde Glitter MFCH Chartreuse 4.5cm 15buc

88010128
11,00 lei
cu TVA

Unul dintre cele mai faimoase shaduri realizate vreodata, realizat dintr-un silicon maleabil cu o vibratie ampla a cozii. Se fabrica de mai bine de doua decenii si ramane in topul nalucilor siliconice. 

Transport gratuit pentru comenzi mai mari de 300 lei.

Program comanzi telefonice: Luni-Vineri 09:00-18:00

Comanda rapida: poti comanda fara inregistrare

 

Shad Manns Verde Glitter MFCH Chartreuse 4.5cm 15buc

Probabil una dintre cele mai indragite naluci de pe piata, shadurile de la Manns se bucura de o evolutie pe care niciun alt shad nu a reusit sa o dobandeasca pana acum. Calitatea materialului siliconic folosit face ca Manns sa fie o naluca sensibila la atacuri multiple, dar cu o evolutie mult mai atractiva decat orice alta naluca siliconica de pe piata. 

Multitudinea de naluci moi de piata ii poate induce in eroare pe acei incepatori care vor sa se initieze in tainele spinningului prin folosirea unei naluci universal prinzatoare. Da, oricat de absurd arparea,aceasta(sintagma se regaseste la aceste naluci unice apartinand producatorului american. De ce Manns? Pentru ca nu exista un shad cu o evolutie mai naturala, mai intensa. Si acest fapt se datoreaza in primul rand materialului folosit. La nicio alta companie producatoare de naluci moi nu veti gasi aceeasi structura, aplicata pe cele mai prinzatoare forme posibile.

Nu doar materialul este un atu, ganditi-va la balansul nalucii. Paleta shad-ului vibreaza, dar pastreaza corpul echilibrat, intr-o miscare oarecum ordonata, dar foarte atragatoare pentru orice rapitor din preajma. Manns inseamna experienta, acum la indemana oricui.

Specificatii tehnice:

  • Ambalare: 15buc/plic
  • Silicon Maleabil
  • Paleta cu vibratie alerta, datorata materialului de constructie
  • Dimensiune: 4.5cm
  • Culoare: Verde Glitter (Chartreuse) 
  • Cod Culoare: MFCH
  • Produs realizat in SUA
  • Aplicatie: Pescuit la salau, biban, stiuca

Manns

Manns Bait Company este o companie america fondata in anul 1956, specializata in productia de naluci siliconice si naluci tip crank. 

Nicio recenzie

Clientii care au cumparat acest produs au mai cumparat si:

Produs adaugat in lista de favorite

Acest magazin utilizeaza cookie-uri si alte tehnologii pentru a va imbunatati experienta pe site-ul nostru.