Shad Relax Texas 10cm Standard 037 4buc Relax

Shad Relax Texas 10cm Standard 037 4buc

TX4-S037-B
9,00 lei
cu TVA

Shad Relax Texas cu corp de vierme si coada de shad, una dintre nalucile cele mai pretabile pentru o armare dubla, atat pe jig, cat si pe offset.

Transport gratuit pentru comenzi mai mari de 300 lei.

Program comanzi telefonice: Luni-Vineri 09:00-18:00

Comanda rapida: poti comanda fara inregistrare

 

Shad Relax Texas 10cm Standard 037 4buc

Fara indoiala una dintre cele mai spectaculoase naluci de la Relax, Texas iese in evidenta prin corpul alungit, subtiat, dar care se termina intr-o coada cu paleta mare, de vibratie ampla. 

Este un softbait cu multe aspect interesante care nu pot trece neobservate:
1.Corp alungit, perfect echilibrat, rezultand un balans ideal, atunci cand este pusa la treaba, avand acelasi rezultat, atat pe recuperari agresive, cat si pe recuperarari discrete.
2.Striatii pe toata suprafata corpului facute din material moale, foarte elastic, permite acestora sa emita turbulente puternice, ce vor fi resimtite si de cei mai apatici pesti. 
3.Coada - producatorul a gandit dispunerea striatiilor pana aproape de coada, dar suficient de departe de aceasta, astfel incat aceasta sa fie libera, activandu-se la cea mai mica miscare a carligului. 
4.Canalul Offset amplasat atat pe partea inferioara dar si pe partea superioara a swimbait-ului a fost gandit sa poata fi pescuita atat pe jig dar si pe carlig offset atat in montura Texas dar si pe montura Carolina.

Toate aceste caracteristici plus gama mare de culori disponibile fac din aceasta “Naluca anului 2017” pentru compania Relax.

Specificatii tehnice:

  • Lungime: 10cm
  • Pretabil atat pentru armare pe jig, cat si pe offset
  • Corp Alungit cu striatii pentru efectul "Con de Vid"
  • Paleta supradimensionata cu vibratie ampla
  • Modalitate de ambalare: 4buc
  • Produse in SUA

Nicio recenzie

Produs adaugat in lista de favorite

Acest magazin utilizeaza cookie-uri si alte tehnologii pentru a va imbunatati experienta pe site-ul nostru.