Shad Gunki Grubby Chicken Secret 6cm 2g (10buc) Gunki

Shad Gunki Grubby Chicken Secret 6cm 2g (10buc)

F1.SPM.39020
Stoc epuizat
37,02 lei
cu TVA

Shad Gunki Grubby realizat cu o coada agresiva si striatii pentru amplificarea turbulentelor. Are o forma extrem de realistica si este realizat cu ochi aplicati 3D.

Transport gratuit pentru comenzi mai mari de 300 lei.

Program comanzi telefonice: Luni-Vineri 09:00-18:00

Comanda rapida: poti comanda fara inregistrare


 

Gunki Grubby SL este o naluca moale ce are corpul fabricat din silicon rezistent la rupere si impregnat cu atractant de anason. Are aceeasi forma ca si Grubby Gun, cu singura diferenta ca are capul mai mare pentru o prindere mai buna a capului de jig.

Shad-ul este proiectat cu o coada mare si groasa in forma de paleta, ce adauga miscare suplimentara chiar de-a lungul corpului. Grubby Shad ridica o multime de stropi in timpul recuperarii si provoaca vibratii puternice in pelicula apei, ceea ce atrage pana si cei mai suspiciosi pradatori.

Gunki, alaturi de Pezon Michel, este un brand lansat cu mai bine de un deceniu in urma in Franta si cuprinde un portofoliu de produse dedicat pescuitului la rapitori, specific continentului european. Inca de la lansare, Gunki a fost un brand construit impreuna cu o multitudine de consultati japonezi (Jackall) si chiar a preluat o serie de modele de succes de pe piata nipona, dar in colorit customizat, specifc pietei europene. 

Nicio recenzie

Clientii care au cumparat acest produs au mai cumparat si:

Produs adaugat in lista de favorite

Acest magazin utilizeaza cookie-uri si alte tehnologii pentru a va imbunatati experienta pe site-ul nostru.