Shad Relax Bass Laminat 083 6.5cm 2g 4buc Relax

Shad Relax Bass Laminat 083 6.5cm 2g 4buc

BAS25-L083-B
8,00 lei
cu TVA

Relax Bass este o naluca inovatoare, care a devenit in scurt timp prima optiune pentru multi dintre pescarii de salau, biban sau stiuca autohtoni. Felul in care echipa de la Relax a gandit forma corpului este unic: un corp usor fusiform, fara striatii pe suprafata, care pune in evidenta o coada extrem de vibratila

Transport gratuit pentru comenzi mai mari de 300 lei.

Program comanzi telefonice: Luni-Vineri 09:00-18:00

Comanda rapida: poti comanda fara inregistrare

 

Shad Relax Bass Laminat 083 6.5cm 2g 4buc

Relax Bass este o naluca inovatoare, care a devenit in scurt timp prima optiune pentru multi dintre pescarii de salau, biban sau stiuca autohtoni. Felul in care echipa de la Relax a gandit forma corpului este unic: un corp usor fusiform, fara striatii pe suprafata, care pune in evidenta o coada extrem de vibratila. Veti observa ca, la gramjele mai mici, corpul animat de vibratia cozii va incepe sa se culce pe flancuri. Acest lucru va fi mai evident pe ape calme, fara curenti, acolo unde este suficienta o greutate minima, mai ales daca suntem in cautarea pestelui in ape putin adanci. 

Spinarea alungita ne permite sa jonglam cu o varietate mai mare de carlige, dat fiind faptul ca nu avem striatii spre coada, dar trebuie sa tinem seama de faptul ca vibratia acesteia se amplifica cu cat zona caudala ramane mai mult libera. 

Relax Bass poate fi si o naluca de offset, daca recurgem la un mic artificiu: o sectionare pe abdomen. Recomandam, in acest caz, folosirea exclusiv a modelelor de carlige Wide Gape, cu deschidere cat mai larga - pentru facilitarea mecanicii la intepare. 

Specificatii tehnice:

  • Corp Alungit, aproape fusiform
  • Coada cu paleta supradimensionata
  • Material siliconic rezistent la atacuri multiple
  • Produs realizat in SUA

Nicio recenzie

Clientii care au cumparat acest produs au mai cumparat si:

Produs adaugat in lista de favorite

Acest magazin utilizeaza cookie-uri si alte tehnologii pentru a va imbunatati experienta pe site-ul nostru.