Catalog produse

Produse Noi

Shad Relax Kopyto Tail T005 7.5cm 7g 10buc

BLS3-T005

Relax

15,00 lei

20,00 lei

-25%

Probabil una dintre cele mai cunoscute naluci moi realizate vreodata, Kopyto este un nume care a ajuns sa fie confundat insasi numele companiei producatoare: Relax. Ceea ce iese in evidenta la aceasta naluca este puterea vibratila, mult mai intensa fata de alte naluci, din trei motive: 

- striatiile dintre corp si coada

- capacitatea sporita de dislocare a cozii

- calitatea materialului

Daca la acestea mai adaugam si o paleta bogata de culori, obtinem una dintre cele mai letale naluci realizate vreodata, fara sa fie nevoie sa vorbim de specii de pesti tinta. Nu doar stiuca, salaul, bibanul si salaul, ci toate la un loc. Cu toate ca paleta de produse Relax s-a imbogatit continuu, Kopyto ramane un etalon, peste care multi impatimiti nu vor putea trece.

 

Este un shad care combina materialul foarte moale cu forma apropiata de pestii naturali. Se fabricata in culori standard avand coada de alta culoare obtinuta din turnare. Datorita crestaturilor de la baza cozii naluca evolueaza la cele mai mici vibratii ale varfului lansetei, evolutia sa se apropie de miscarea pestilor vizati de rapitori. Este o naluca versatila, lungimea de 7.5cm recomandand-o pentru pescuitul salaului, stiucii si somnului atat pe lacuri cat si pe rauri.

 

Recomandat la: salau, stiuca, somn

Fabricat in: USA

Dimensiune 7.5cm
Model Kopyto Tail

30 produse din aceeasi categorie