Catalog produse

Produse Noi

Nu exista produse noi in acest moment.

Clopotei Prindere Lanseta Dunare model 2

CLOP02

Fisela

2,00 lei

Probabil unul dintre cele mai vechi si utilizate sisteme de semnalizare acustice, clopotelul este accesoriul care nu trebuie sa lipseasca din trusa oricarui pescar. Fie ca pescuiti din barca sau de pe mal, clopoteii sunt varianta cea mai simpla de avertizare in cazul trasaturii pestelui.

Prinderea pe blancul lansetei (recomandat in zona varfului) pentru o sensibilitate cat mai sporita, se face cu ajutorul unui sistem de insurubare, care, prin rotire se fixeaza pe blancul lansetei (recomandata zona varfului). Spre deosebire de modelele cu clema cu arc, acest model poate fi fixat cu usurinta si pe varful lansetei de feeder.

Asemenea primului model de clopotel, si acesta este prevazut cu suport pentru starlete (de 4.5mm). Daca pescuiti de pe mal, semnalizarea cea mai precisa o veti avea atunci cand varful lansetei este indreptat in sus.

Avantajul clopotelului, spre deosebire de bambinele clasice este acela ca nu are nicio legatura cu firul si, prin fixare, acesta (firul), nu se va incurca in clopotel. Astfel, in momentul trasaturii, chiar daca clopotelul suna, ramane pe lanseta, fara sa cada in apa.

Detalii tehnice:

Incapsulare metalica

Sfera interioara metalica

Sistem de fixare pe varf, prin rotirea corpului clopotelului

Conexiune clopotel - clema - arc de sensibilitate

Greutate redusa

Utilizare facila

29 produse din aceeasi categorie