Catalog produse

Produse Noi

Bambine Pentru Fir Tubulare Fluorescente 7cm (2buc)

78020024

Horvath

7,00 lei

Realizata din material plastic solid, acest dispozitiv de semnalizare are doua brate care in interiorul lor adapostesc firul. Pentru folosire, tensionati firul, apoi eliberati incet cu antireturul mulinetei, pana faceti o burta de semnalizare. In momentul in care pestele trage, bambina se ridica pana la nivelul lansetei, pestele tensionand firul. Acesta este momentul propice al inteparii pestelui. Dupa intepare, scoateti bambina pentru a nu lovi inelele. Asta numai in situatia in care de rodpod sau de suportul de lansete nu atasati un fir care sa opreasca bambina in momentul ridicarii lansetei pentru intepare.

Forma tubulara a bambinei permite plasarea in interiorul acesteia a unui starlete care lumineaza pe timp de noapte. In acest fel, putem observa chiar si de la mare distanta, trasatura pestelui pe timp de noapte. Partea de jos a bambinei este fluorescenta, deci are capacitatea de a depozita si emana lumina.

Daca nu aveti la dispozitie starleti, tot ce trebuie sa faceti este sa tineti o sursa de lumina (lanterna) indreptata catre corpul bambinei si veti avea pentru mai multe ore, o lumina fluorescenta, care va va ajuta la identificarea trasaturii pestelui

Lungimea corpului bambinei este de 7centimetri, latimea bratelor de prindere a firului este de 2.5cm, iar urechea de prindere din partea de jos are un diametru de 0.8mm.

Se livreaza in plic ce contine 2 bucati.

Specificatii tehnice:

Lungime: 7cm

Lacas agatare fir Pichet sau Suport lanseta

Brate de tensionare fir

Corp Fluorescent pentru iluminare nocturna 

Recomandat pentru incarcare cu lanterna timp 60secunde

28 produse din aceeasi categorie