Catalog produse

Produse Noi

Rasina Epoxidica Matisaj Inele Lansete 25ml

A.3000915

Lineaeffe

60,77 lei

Produs util pentru pasionatii de rodbuidling. Se foloseste un amestec in doze egale ale ambelor componente. In kit veti gasi si un vas mic in care rasina se amesteca cu spatula (inclusa in kit), aproxtimativ 3 minute.

Rasina Epoxidica se aplica pe matisaje cu rol de protectie si securizare a inelelor. Odata aplicata, rasina pastreaza si protejeaza matisajul finit.

Ambalajul este sub forma unei seringi cu doua tuburi, care prin presare elibereaza cantitati egale. Este important sa folositi spatula si vasul din kit, pentru realizarea amestecului corect.

In cazul formarii bulelor de aer, este indicata incalzirea de scurta durata, cu flacara deschisa. Este important ca in timpul acestei operatiuni sa feriti blancul lansetei.

Dozaj: (Exemplu) Pentru matisarea unui set de 9 inele cu un singur picior (lanseta spinning) se folosesc aproximativ 1.5+1.5ml amestec rasina.

Atentie! Dupa desigilarea ambalajului sau prima folosire, este posibila cristalizarea solutiei. In acest caz, plasati produsul in apa calda pentru o perioada de aproximativ 5 minute.

A se feri contactul cu ochii si pielea.

Cantitate: 25ml + 25ml

Ambalaj: Seringa Dubla

Componente: Spatula si vas de amestec

22 produse din aceeasi categorie