Catalog produse

Produse Noi

Mulineta Somn ET Specialist Catfish 8000

20422999

EnergoTeam

153,90 lei

162,00 lei

-5%

Pescuitul la somn necesita unele cerinte de calitate din partea mulinetei incat un pescar novice cu greu sau pe seama unor renuntari o poate achizitiona. Mulineta pentru pescuitul somnului Specialist, in pofida pretului accesibil, totusi face fata mustaciosilor, pentru ca dispune de o structura interna extrem de robusta. Punctul cel mai frapant al mulinetei este axul de otel cu o grosime de 6 mm, ceea ce nu se va deforma nici in timpul celor mai grele drill-uri. Rotorul este bine facut, fara joc sau miscari. In spatele corpului de grafit se afla un mecanism supradimensionat de disc! De aceea supradimensionat, pentru a face fata solicitarilor si, in ciuda fortelor mari la care este supus, sa functioneze cum trebuie. Cei drept, acest lucru a facut ca mulineta sa fie grea, dar cred ca atat se poate trece cu vederea pentru a primi o mulineta sigura la pescuitul somnului. Oricum nu o s-o tinem in mana toata ziua, doar in timpul drill-ului. Materialul, din care este fabricata manivela, este identic cu cea a corpului, dar inainte ca cineva să zica ca acesta nu este deajuns, sa ia in mana mulineta si sa o probeze asa cum trebuie (in limitele rezonabile). In timpul drill-ului sigur nu se va deforma.

Am vazut din ce este fabricata mulineta, acum sa vedem tamburul!

Tamburul este mare si adanc, din firul monofil de 0,50 mm putem incarca 250 metri, din fir textil de aceiasi marime aceasta valoare este ceva mai mica. Deci, putem constata ca mulineta este potrivita pescuitului la clonc, unde folosim fir de monofilament gros, dar poate fi folosit si la pescuitul la trena, unde din firul textil de 0,40 mm, de pilda, se poate pune cantitate insemnata pe tambur. Cu exceptia spiningului o putem folosi la toate metodele de pescuit la somn. Sistemul de franare este lamelar, clasic, dar foarte puternic.

Cum observam primele incalziri de după iarna, putem sa montam mulineta pe o lanseta adecvata si sa luam directia spre malul apei. Putem fi siguri ca nu vom pierde peste, din cauza mulinetei, caci pe lanseta avem deja montata mulineta ET Specialist Catfish!

Specificatii tehnice:

  • Frana: Frontala
  • Tambur: Metalic
  • Numar Rulmenti: 5+1
  • Raport de recuperare: 4.1:1
  • Greutate: 640g
Capacitate 0.40/400m
Greutate 640g
Numar rulmenti 6
Raport de recuperare 4.1:1

26 produse din aceeasi categorie