Lanseta Black Cat Perfect Passion XH-S 3m 600g

2032216577300
Stoc epuizat
399,50 lei
cu TVA

Transport gratuit pentru comenzi mai mari de 200 lei.

Program comanzi telefonice: Luni-Vineri 09:00-18:00

Comanda rapida: poti comanda fara inregistrare


 

Lanseta Black Cat Perfect Passion XH-S 3m 600g

Lanseta Black Cat Perfect Passion XH-S reprezinta soultia indeala pentru orice pescar ce prefera pescuitul la somn. Construita pe un blanc de calitate construit 100% din carbon IM6, echipat cu 7 inele SeaGuide, mandrina este una de mare putere iar cotorul vine in combinatie cu noul maner C.G. Grip System, ce ofera o priza foarte confortabila, iar din cauza mixarii a doua componente din plastic diferite, asigura o prindere sigura si antiderapanta mai ales atunci cand avem driluri mai lungi.

Specificatii tehnice:

  • Lungime: 3m
  • Lungime transport: 150cm
  • Greutate: 462g
  • Segmente: 2
  • Putere aruncare: pana la 600g
  • Actiune: Heavy
  • Blank: Carbon IM6
Lungime
3.00m
Putere Aruncare
600g
Segmente
2

Black Cat este considerata una dintre cele mai mari companii producatoare de echipament specializat de pescuit la somn. Echipa de consultanti Black Cat este condusa de faimosul pescar Stefan Seuss, un deschizator de drumuri in ceea ce priveste echipamentul si accesoriile necesare pentru pescuitul celui mai mare rapitor al Europei: Somnul. 

Black Cat include o gama larga de echipamente complete de somn: lansete, mulinete, accesorii mici. Divizia de imbracaminte Black Cat a creeat deja un trend in Vestul Europei, prin faimosul logo Galben-Negru, alaturi de profilul pestelui tinta, somnul.  

Nicio recenzie

Produs adaugat in lista de favorite

Acest magazin utilizeaza cookie-uri si alte tehnologii pentru a va imbunatati experienta pe site-ul nostru.