Catalog produse

Produse Noi

Paste Pescuit Barilla 47 500g

5
5.00/5 - 3 review-uri

BAR47

Barilla

10,00 lei

Paste ideale pentru pescuitul ciprinidelor, populare atat pe lacuri, cat si pe ape curgatoare. Timpul de fierbere, in functie de preferinte, difera intre 5 si 9 minute. 5 minute "al dente" pentru pescuitul stationar si maxim 9 minute pentru pescuitul la pluta.

Este important ca, dupa fierbere, pastele sa fie asezate pe un pat de pesmet pentru a preveni lipirea lor. Se pot colora, cu sofran rosu sau galben. Se pot aromatiza cu aditivi lichizi sau cu aditivi sub forma de pudra.

Este stiut faptul ca pastele Barilla pot face diferenta in multiple situatii, chiar si in detrimentul momelilor vii. Pe ape intens pescuite, pestii prudenti vor raspunde mai repede la pastele fierte, mai ales daca vorbim de temperatura ridicata a ape.

O recomandare importanta a noastra este sa pregatiti mai multe recipiente cu paste fierte la diferite intervale de timp. In aceste fel, veti observa care sunt cele rezista mai mult in carlig - daca vorbim de pescuitul la feeder. 

Utilizati sofran pentru colorare, dar si aromatizari diferite, in functie de specificul apei in care veti pescui: cele mai eficiente arome pentru pastele barilla sunt: dulci (fructe: capsuna, ananas) pentru toate speciile de ciprinide, usturoi pentru crap, scortisoara pentru caras si caramel pentru platica.

Specificatii tehnice:

  • Cantitate: 500g
  • Ingreidente: Gris de grau dur, ou
  • Contine: Proteine, Carbohidrati (Zaharuri, Grasimi), Fibre, Sare
  • Cutie cu acces rapid
  • Produs in Italia
Spataru Cristi

May 18, 2019
5
(5/5
Cele mai tari la caras!
Recomand. Face selectie! Am luat si crap la feeder cu ele
 
Nandor Zsolt

May 14, 2019
5
(5/5
bune!
Eficiente si la caras si la crap. colorati cu sofran galben, eu asa prind
 
Florin H

Jul 27, 2017
5
(5/5
NUmarul unu la caras!
Fratilor, am cautat tot netu pana la voi. Bine ca aveti!
 
Page:1

Adauga Review

30 produse din aceeasi categorie

Clientii care au cumparat acest produs au mai cumparat si: