Catalog produse

Produse Noi

Momeli Carlig Mreana, Scobar Dynamite Big Fish River - Cheese & Garlic Busters hookbaits

DY1386

Dynamite Baits

35,00 lei

Probabil unul dintre cele mai spectaculoase stiluri de pescuit, indiferent de tehnica (varga, bolo sau feeder), este pescuitul pe raurile unde curentul apei este prezent. Spre deosebire de nadele obisnuite, realizate pentru ape statatoare, aceste familii de nade vor avea intotdeauna componente mai grele, pentru a ajunge intr-un timp cat mai scurt pe substrat. Asta inseamna ca trebuie sa acordam o atentie deosebita umectarii cat mai corecte. Aditivul lichid are avantajul amplificarii aromelor, in ideea unei atractii mai facile catre patul de nada. 

Seria Big Fish river are doua arome de baza pentru speciile de pesti de rau, cele mai spectaculoase in dril: mreana, scoabar morunas si crap. Este stiut faptul ca usturoiul si cascavalul ies in evidenta pe un pat de nadire prin aroma extrem de intensa, care poate atrage pestele de la distante mari pe patul de nadire. 

Aceste momeli speciale de carlig nu pot fi numite nici boiliesuri, nici pop-up-uri sau pelete de carlig. Sunt concepute pentru o dizolvare lenta, si pot fi fixate cu usurinta pe firul de par, fara a fi nevoie de un burghiu *au consistenta mai moale. 

Specii tinta: mreana, morunas, scobar, crap

Tehnici de pescuit: varga, bolo, feeder

30 produse din aceeasi categorie