Catalog produse

Produse Noi

Coated Wafters Benzar Method Feeder 8mm Miere Galben 50g

98985003

Benzar Mix

16,00 lei

Probabil cea mai spectaculoasa noutate pe care multiplul nostru campion nationar Benzar Zsolt o prezinta pentru acest an sunt aceste "coated wafters" - un soi de boilies rotunde critic echilibrate (nici nu se scufunda, nici nu plutesc) invelite intr-un strat de aroma extrem de puternica. Acesta, actioneaza in contact cu apa asemenea bulelor de calciu efervescent - se dizolva cu ascensiune verticala, ceea ce inseamna o semnalizare incredibila a patului de nada sau doar a carligului momeala. 

Specificatii importante:

Critic echilibrate, balanseaza perfect carligul, ochetul acestuia ramanand pe substrat, fapt care faciliteaza o mecanica incredibila a monturii. 

Invelisul are un timp limitat de dizolvare, gandit in functie de temperatura apei la aproximativ 40minute, intervalul orar unanim acceptat de pasionatii tehnicii "method feeder". Cele 40 de minute pentru dizolvare s-au obtinut la o temperatura de 18Grade (Testate)

O gama foarte generoasa de arome, intre care, cele mai noi "green betain" sau "cocos" pot sa faca diferenta pe ape intens pescuite. 

Importat: dupa dizolvarea stratului superior, momeala ramasa (wafter) isi pastreaza culoarea initiala a invelisului. 

Detalii tehnice:

Recomandate pentru carlige pana la marimea nr. 14

Cantitate: 50ml

Dupa dizolvare, waftersul isi pastreaza flotabilitatea (critic echilibrat)

Cea mai facila armare de carlig: Bait Sting (Slim sau normal): 5 si 10mm

IMPORTANT: Intrucat produsul este acoperit cu doua straturi din granulatii diferite, expunerea la soare si vant poate genera deshidratarea si craparea waftersurilor. Este important sa puneti capacul la loc pentru a pastra gradul de umiditate din interiorul ambalajului. 

30 produse din aceeasi categorie