Catalog produse

Produse Noi

Nu exista produse noi in acest moment.

Coated Wafters Benzar Method Feeder 8mm Capsuni (Rosu) 50g

98985013

Benzar Mix

15,20 lei

16,00 lei

-5%

Probabil cea mai spectaculoasa noutate pe care multiplul nostru campion nationar Benzar Zsolt o prezinta pentru acest an sunt aceste "coated wafters" - un soi de boilies rotunde critic echilibrate (nici nu se scufunda, nici nu plutesc) invelite intr-un strat de aroma extrem de puternica. Acesta, actioneaza in contact cu apa asemenea bulelor de calciu efervescent - se dizolva cu ascensiune verticala, ceea ce inseamna o semnalizare incredibila a patului de nada sau doar a carligului momeala. 

Specificatii importante:

Critic echilibrate, balanseaza perfect carligul, ochetul acestuia ramanand pe substrat, fapt care faciliteaza o mecanica incredibila a monturii. 

Invelisul are un timp limitat de dizolvare, gandit in functie de temperatura apei la aproximativ 15minute, intervalul orar unanim acceptat de pasionatii tehnicii "method feeder"

O gama foarte generoasa de arome, intre care, cele mai noi "green betain" sau "cocos" pot sa faca diferenta pe ape intens pescuite. 

Importat: dupa dizolvarea stratului superior, momeala ramasa (wafter) isi pastreaza culoarea initiala a invelisului. 

Detalii tehnice:

Cantitate: 50ml

IMPORTANT: Intrucat produsul este acoperit cu doua straturi din granulatii diferite, expunerea la soare si vant poate genera deshidratarea si craparea waftersurilor. Este important sa puneti capacul la loc pentru a pastra gradul de umiditate din interiorul ambalajului. 

30 produse din aceeasi categorie