Catalog produse

Produse Noi

Method Egg Benzar Critic Echilibrat Ciocolata Orange 8mm

98980088

Benzar Mix

15,00 lei

Method Egg Benzar Critic Echilibrat Ciocolata Orange 8mm

Noua generatie de momeli critic echilibrate au marele avantaj de a pastra carligul pe substrat, avand o flotabilitate neutra, care, s-a dovedit a fi extrem de eficienta in detrimentul momelilor cu flotabilitate mare. 

Chiar daca seamana cu boiliesurile sau cu pop-up-urile, aceste momeli nu au nicio legatura cu compozitia celor amintite. Materialul este maleabil, usor pufos si pastreaza in toata densitatea lui aroma - arma principala de atractie a pestelui. Acesta este si motivul pentru care nu pot fi incadrate nici in categoria boiliesurilor, nici a peletelor sau a momelilor flotante in general. 

Maleabilitatea materialului este si cea care dicteaza folosirea in combinatie cu tepusele (Bait Sting), recomandate fiind marimile de 5 si 10mm. 

La prima vedere, veti observa ca aceste momeli au un grad ridicat de umezeala, conferit de aroma impregnata in toata masa materialului. Practic, spre deosebire de pelete, pop-upuri sau boiliesuri, acestea au o durata de viata mult mai mare, tocmai datorita acestui atu. 

Specificatii tehnice:

  • Pastreaza flotabilitate neutra, chiar si cu carlige de mici dimensiuni: Nr. 16
  • Colorit amplu, aferent aromei cu care sunt impregnate
  • Material pufos, moale, maleabil usor de armat cu bait sting de 5 si 10mm
  • Dimensiune medie (nu au forma perfect rotunda): 8mm
  • Tehnica recomandata: Method Feeder
  • Cantitate recipient: 30ml

30 produse din aceeasi categorie