Nada Benzar Mix Special Feeder 3kg Benzar Mix

Nada Benzar Mix Special Feeder 3kg

94008351
31,00 lei
cu TVA

Transport gratuit pentru comenzi mai mari de 300 lei.

Program comanzi telefonice: Luni-Vineri 09:00-18:00

Comanda rapida: poti comanda fara inregistrare

 

Nada Benzar Mix Special Feeder 3kg

Nicio alta nada nu va avea puterea de atractie atat de mare ca Special Feeder. Un amestec special de mirodenii (cuisoara si scortisoara), fac ca izul aceste nade sa fie unul special, sporind senzatia de nevoie permanenta de hranire a pestelui, chiar si in ape reci.

Este singura nada derivat al modelului de competitie Special Concurs, datorita faptului ca are in componenta numai elemente specifice tehnicii pentru care a fost conceputa. Bineinteles, una din primele caracteristici este capacitatea de colare, atat de importanta pentru cosuletele feeder si method feeder. Contine Proteina vegetala care asigura pentru o legare ferma, chiar si pe raurile cu un curent puternic

O serie de seminte oleaginoase, ale caror aroma sa produca o dispersie pe o raza suficient de mare pentru atragerea rapida a pestelui pe patul de nada.

Este stiut faptul ca Benzar Zsolt nu face rabat de calitate si nu este un pescar secretos. Informatiile oferite de catre multiplul campion despre Special Feeder sunt dovada acestui fapt.

Zsolt a folosit aceasta nada atat la temperaturi negative, cat si la temperaturi de peste 30 de grade, cu aceleasi rezultate exceptionale. Este, probabil, una dintre cele mai alese arome din intreaga familie de nade Benzar.

Specificatii tehnice:

  • Miros persistent de cozonac
  • Grad de colare: Ridicat
  • Ingrediente cheie: Cuisoare, scortisoara
  • Granulatie mica
  • Culoare: Maro
  • Cantitate: 3kg
  • Produs realizat dupa reteta lui Benzar Zsolt
Nicio recenzie

Clientii care au cumparat acest produs au mai cumparat si:

Produs adaugat in lista de favorite

Acest magazin utilizeaza cookie-uri si alte tehnologii pentru a va imbunatati experienta pe site-ul nostru.