Nada Benzar Feeder Crap Caras 1kg Benzar Mix

Nada Benzar Feeder Crap Caras 1kg

94400161
13,50 lei
cu TVA

Transport gratuit pentru comenzi mai mari de 300 lei.

Program comanzi telefonice: Luni-Vineri 09:00-18:00

Comanda rapida: poti comanda fara inregistrare

 

Nada Benzar Feeder Crap Caras 1kg

Nada speciala pentru pescuitul la feeder, care are o granulatie si componenta care permite realizarea unei pasturi suficient de colante pentru fixarea pe momitor sau pe cosuletul special cu lestaj, method feeder.

Este recomandata o combinatie cu un aditiv lichid, specific speciei pe care o urmarim. Vom folosi un maxim de 125ml dintr-un aditiv de 500ml, la 3kg de nada uscata. Adaugarea aromei lichide se face exclusiv in apa de umectare, deci nu direct pe nada uscata. Daca pescuim pe ape cu un curent puternic sau ape foarte adanci, este indicata lestarea nadei cu Terre de Somme sau Terre de Riviere (Argila). Acestea vor impiedica realizarea unei coloane masive de nada in masa apei si vom obtine, astfel, un pat de nada foarte concentrat.

Adaugarea momelilor vii in masa nadei este intodeauna un plus. Fie ca puneti larve de chironomus, fie ca adaugati vermusi sau rame rosii maruntite cu foarfeca, veti simti din plin beneficiile unei astfel de adaugari.

Daca vreti ca nada sa fie usor observata in coloana apei, este indicat sa folositi colorant, care creeaza un nor care poarte fi observat de la mare distanta. Acesta are efect in primul rand asupra ciprinidelor de talie mica (oblete, babusca, rosioara si platica).

Specificatii tehnice:

  • Cantitate: 1kg
  • Specii Tinta: Ciprinide (Crap, Caras)
  • Granulatie: medie
  • Grad de colare ridicat
  • Contine seminte oleaginoase macinate
  • Componente obtinute din industria de panificatie

Nicio recenzie

Clientii care au cumparat acest produs au mai cumparat si:

Produs adaugat in lista de favorite

Acest magazin utilizeaza cookie-uri si alte tehnologii pentru a va imbunatati experienta pe site-ul nostru.