Pluta Cralusso Curent Surf 10g Cralusso

Pluta Cralusso Curent Surf 10g

61912010
39,00 lei
cu TVA

Transport gratuit pentru comenzi mai mari de 300 lei.

Program comanzi telefonice: Luni-Vineri 09:00-18:00

Comanda rapida: poti comanda fara inregistrare

 

Pluta Cralusso Curent Surf 10g

Probabil nicio alta inventie nu a revolutionat pescuitul stationar in ultimele decenii, asa cum a facut-o compania Cralusso. Impactul a fost atat de mare, incat s-a dovedit ca succesul castigarii unor campionate nationale, europene si chiar mondiale de pescuit stationar, poate sta in cateva modele revolutionare de plute. Pentru ca asa este, Cralusso a revolutionat pescuitul stationar.

Iata cateva avantaje ale folosirii plutelor plate, precum modelul Surf:

1. Montura poate fi controlata (chiar ghidata), fara sa fie influentata de curentii de apa. ba dimpotriva, forma plutei permite controlul mai bun in curent puternic.

2. Pluta inainteaza efectiv impotriva curentului, poate fi adusa inspre mal sau poate fi trimisa intr-un punct indepartat inspre malul celalat al raului, poate fi adusa si tinuta deasupra zonei de nadire sau poate fi ferita, tot prin dirijare, de eventualele agataturi

3. In cazul reglarii corecte a plutei, presiunea curentului nu ridica nicio portiune din corp. Ramane vizibila, asa cum este corect, antena

4. Prin folosirea acestui produs, chiar si cu o lanseta scurta, avem avantajele unei rubesiene lungi sau a unei bologneze.

Montajul pentru curent din partea stanga:

Inscriptionarea trebuie sa fie in directia noastra, dar cu scrisul invers. Introducem suportul de fir superior (cel nemarcat cu culoarea rosie), in asa fel incat acesta sa fie indreptat spre noi.

Introducem apoi si tija inferioara in lacasul de la baza.

Ultima care se monteaza este antena, pe care o rasucim in asa fel incat sa formeze un unghi de 45 de grade.

Montajul pentru curent din partea dreapta:

Tinem pluta inspre noi in asa fel incat inscrisul sa se vada corect. Introducem suportul superior marcat cu un anou siliconic de culoare rosie, in asa fel incat acesta sa fie indreptat spre noi. Introducem tija inferioara, de asemenea marcata.

Lestarea: Echilibrarea corecta sa face atunci cand, din intreg corpul plutei, in apa este vizibila doar antena. Procentul supralestarii depinde de curentul apei, marimea plutei si de nivelul de retinere a monturii (grosime fir, marime momeala).

Greutate
10g

Daca exista o companie specializata exclusiv in pescuitul stationar, care sa  aiba in portofoliu cele mai inovative produse, atunci numele Cralusso iese intotdeauna in evidenta. Compania infiintata de inventatorul maghiar Kralik Karoly este una apreciata pe intreg mapamondul.

Nicio recenzie

Clientii care au cumparat acest produs au mai cumparat si:

Produs adaugat in lista de favorite

Acest magazin utilizeaza cookie-uri si alte tehnologii pentru a va imbunatati experienta pe site-ul nostru.