Pluta Cralusso De Curent Shark 1g

Pluta Cralusso Shark Pescuit Pe Rau 1g

61940000
Stoc epuizat
22,50 lei
cu TVA

Pluta Shark pentru pescuit pe rau construita de Cralusso pentru o mentinere cat mai facila in curent. Ideala in pescuitul la bologneza, varga sau rubesiana. Produsa in Ungaria de compania Cralusso.

Transport gratuit pentru comenzi mai mari de 300 lei.

Program comanzi telefonice: Luni-Vineri 09:00-18:00

Comanda rapida: poti comanda fara inregistrare


 

Pluta Cralusso Shark Pescuit Pe Rau 1g

Cel mai nou model de pluta pentru pescuit pe ape curgatoare vine si cu o gaselnita noua. Mai exact, practic avem doua plute intr-una singura, acest lucru fiind posibil prin simpla schimbare a pozitiei antenei. Daca montam antena in prima fanta, de la stanga la dreapta, avem o pluta pentru pescuitul la retinut sau blocat, iar daca o mutam in cea de-a doua fanta, obtinem o pluta ideala pentru pescuitul tarat franat sau "la cursa" cum se mai spune printre pescari.

O pluta eficienta ce nu trebuie sa lipseasca din trusa unui pescar de rau. Pentru o eficienta cat mai buna in folosire, trebuie sa ne asiguram ca firul ramane la distanta de corpul plutei. Acesta este si motivul pentru care producatorul a montat un suport de varnis (sarma laterala superioara, langa antena) care va face un unghi al firului catre chila metalica pe care vom fixa, de asemenea, varnisuri (recomandate 3buc)

Shark este modelul preferat de catre Alan Scotthorne, cel mai faimos pescar de stationar de pe mapamond, multiplu castigator al campionatului mondial de pescuit stationar. 

Specificatii tehnice:

  • Corp aplatizat recomanda pentru ape cugatoare
  • Comportament impecabil in curent
  • Posibilitatea de a putea fi folosit cu bologneza sau rubesiana
  • Doua pozitii de fixare a antenei
  • Sarma laterala de fixare linie principala cu varnis
  • Corp din Poliuretan
  • Antena din policarbonat
  • Antene de rezerva incluse in pachet
  • Greutate: 1g
Greutate
1g

Daca exista o companie specializata exclusiv in pescuitul stationar, care sa  aiba in portofoliu cele mai inovative produse, atunci numele Cralusso iese intotdeauna in evidenta. Compania infiintata de inventatorul maghiar Kralik Karoly este una apreciata pe intreg mapamondul.

Nicio recenzie

Clientii care au cumparat acest produs au mai cumparat si:

Produs adaugat in lista de favorite

Acest magazin utilizeaza cookie-uri si alte tehnologii pentru a va imbunatati experienta pe site-ul nostru.