Pluta Cralusso Torpedo Tuning 15g Cralusso

Pluta Cralusso Torpedo Tuning 15g

61907015
32,00 lei
cu TVA

Pluta pentru pescuit pe rau, cu suprafata aplatizata pentru a opune rezistenta redusa in curent. Aplicabila pentru tehnici precum bologneza, rubesiana sau varga

Transport gratuit pentru comenzi mai mari de 300 lei.

Program comanzi telefonice: Luni-Vineri 09:00-18:00

Comanda rapida: poti comanda fara inregistrare

 

Pluta Cralusso Torpedo Tuning 15g

Despre modelul Torpedo se poate spune ca este unul care castiga campionate mondiale. Initial, plutele din seria Torpedo au fost inventate pentru a fi folosite exclusiv de catre nationala de pescuit a Ungariei la CM din 2003, unde maghiarii au iesit campioni mondiali.

In 2005, mai bine de 80% din participantii de la Campionatul European au inceput mansa de stationar cu modelul Torpedo Tuning. Impactul a fost incredibil, datorita usurintei cu care acest model poate fi pescuit pe raurile cu cei mai rapizi curenti.

Cele mai mari capturi ale campionului europrean Will Raison au fost rodul pescuitului cu Torpedo Tuning, englezul fiind pur si simplu extaziat de inventia deja faimosului Kralik Karoly.

Recomandat pentru pescuitul cu rubesiana, varga sau bologneza in curent puternic, Torpedo Tuning are o paleta suplimentara cu rol de echilibrare si stationare a monturii in curent.

Forma castigatoare, aplatizata dublata de aceasta paleta mufabila nu schimba greutatea plutei si modul ei de echilibrare, ci doar evolutia acesteia. Datorita corpului supradimensionat, corpul este mult impins sub filmul apei, fara a afecta sensibilitatea ei, nemaiintalnita la nicio pluta de curent inventata pana acum.

In timpul folosirii, vom observa ca paleta poate culisa cativa centimetri pe verticala, modalitate de semnalizare a puterii curentului apei. Daca pescuim in stilul recomandat de producator (cu retinere, tensionare a firului), corpul plutei nu iese din apa, doar antena ramane vizibila

Specificatii tehnice:

  • Material corp: Spuma Poliuretanica
  • Antena Interschimbabila
  • Corp cu hidrodinamicitate sporita
  • Extrem de sensibila - mai ales armata cu antena speciala Tuning
  • Chila din Fir de Otel
  • Corp din spuma poliuretanica rezistent la impact cu obiecte dure
  • Fixare in Puncte Multiple
  • Recomandate pentru pescuitul pe ape curgatoare
  • Tehnica de pescuit: Bologneza, varga, rubesiana
  • Greutate: 15g
Greutate
15g

Daca exista o companie specializata exclusiv in pescuitul stationar, care sa  aiba in portofoliu cele mai inovative produse, atunci numele Cralusso iese intotdeauna in evidenta. Compania infiintata de inventatorul maghiar Kralik Karoly este una apreciata pe intreg mapamondul.

Nicio recenzie

Clientii care au cumparat acest produs au mai cumparat si:

Produs adaugat in lista de favorite

Acest magazin utilizeaza cookie-uri si alte tehnologii pentru a va imbunatati experienta pe site-ul nostru.