Catalog produse

Produse Noi

Spin Tail Storm Gomoku Spin 4.5cm 6g Blue Back Pink

GSP06 BLPK

Storm

35,00 lei

Daca esti in cautarea unei naluci care sa evolueze fara cusur in toata masa apei, incearca acest model si nu vei fi dezamagit. Spre deosebire de spin tail-urile clasice, Gomoku lucreaza pe doua fronturi: Corpul propriu-zis, prin forma sa vibreaza asemenea unei cicade iar paleta are acel efect vizua, dar si de turbulenta creeata in apa, indiferent de viteza de recuperare. 

Corpul mi si compact face ca aceasta sa fie una dintre cele mai castabile naluci. Lanseuri precise, de distanta, indiferent ca pescuim la biban, avat, salau, stiuca sau chiar somn. Posibilitatea de a o juca atat la adancimi mari, cat si aproape de suprafata apei, ii confera un statut de naluca universala care se adreseaza tuturor speciilor de rapitori autohtoni. 

Coada rotunda si usor indoita, asemenea unei palete de spinnerbait sau chiar de oscilanta are nu doar efectul vizual, ci si cel vibratil, extrem de senzitiv nu doar in apele statatoare, ci si pe raurile cu un curent rapid. Sa nu ramaneti suprinsi daca atacul va surveni la cap de lanseu, pe cadere. Este efectul paletei care se roteste in timp ce naluca se scufunda. 

O naluca ce poate fi pescuita in multiple tehnici, la viteze de recuperare diferite nu are cum sa nu-ti placa. 

Specificatii suplimentare:

Corp Vibratil la viteze mici si medii

Semnalizare vizuala cu ajutorul paletei

Lucreaza excelent pe cadere

Poate fi pescuita in multiple tehnici si viteze de recuperare

Confera un control bun al intregii coloane de apa

Excelenta atat la viteze mari, cu recuperare rapida, cat si la viteze mici

Armata cu Ancore VMC Premium

30 produse din aceeasi categorie