Catalog produse

Produse Noi

Mulineta Shimano Nexave 1000FD

NEX1000FD

Shimano

235,00 lei

Noul model de mulineta Shimano Nexave FD se bucura de un real succes inca de la lansarea sa in anul 2014. Noul aspect exterior modern, proaspat, este completat de caracteristicile si performantele Shimano.

Tehnologii si caracteristici:

- AR-C Spool: un nou design de tambur cu buza in forma de V ce asigura asezarea firului in bucle mai mici pentru o aruncare mai precisa, la distanta mare. Tamburul AR-C va minimiza riscul de recul.

- Super Stopper II: anti-revers evoluat si îmbunatatit

- Dyna Balance: echilibrarea rotorului computerizata, ce va reduce jocul mulinetei si asigura o performanta de exceptie.

- Power roller: reduce considerabil pericolul aparitiei buclelor, mai ales in timpul recuperarii, indiferent daca se foloseste fir mono sau textil.

- corpul este realizat din material XT7, un material compozit dezvoltat de Shimano, usor si robust.

- Variespeed: sistemul revolutionar Shimano Variespeed consta in doua mecanisme oscilante, special concepute. Primul este oval, iar cel de-al doilea are o remarcabila forma patrata. Doar un program special si utilajele dezvoltate de Shimano, au facut posibil ca aceste doua profile sa se imbine perfect, rezultand o dispunere paralela a spirelor pe tambur ce va imbunatati precizia in lansare.

- Rulmenti: 3+1

- Tambur aluminiu: 0.18mm/170m (rezerva asemanatoare)

- Raport de recuperare: 5.2:1

- Greutate: 215g

Capacitate 0.18/170m
Greutate 215g
Numar rulmenti 4
Raport de recuperare 5.2:1

30 produse din aceeasi categorie