Catalog produse

Produse Noi

Mulineta Kamasaki Super Spin 2500-3000 cu fir Textil

20590400

Kamasaki

68,00 lei

Intrarea pe piata a mulinetei de la firma Kamasaki pe aceasta categorie de articole de pescuit o face si mai atractiva, mai ales prin firul textil echipat pe tamburul mulinetei.

Este o alegere perfecta pentru acei pescari care se initiaza in tainele pescuitului cu naluci (fie siliconice, fie metalice - oscilante), care vor sa foloseasca pentru prima oara un fir textil.

Mulineta de marimea patruzeci este usoara, de doar 230 grame si este prevazuta cu 3 rulmenti si un rulment pe ace, anti-revers.

Sistemul de franare este multi lamelar ce poate fi folosit in limite largi si adauga precis firul in caz de dril cu un peste mai mare, astfel scazand pericolul de a pierde pestele din carlig.

Datorita marimii si a greutatii mici este o alegere buna atat pentru pescuitul cu voblere ori cu shaduri, cat si cu naluci cu lansete mai scurte. Datorita marimilor universale se preteaza la spinningul la salau, stiuca si avat.

Chiar daca initial producatorul a incadrat mulineta in categoria de marime 4000, dimensiunea si greutatea o recomanda pentru o incadrare corecta intre 2500 - 3000

Ceea ce e surprinzator pentru o mulineta oferita la un pret atat de atractiv este faptul ca manivela este una de forta, care se monteaza prin insurubare - si nu prin pliere cu buton - Aceasta caracteristica fiind mai degraba specifica mulinetelor de buget mediu - mare. 

Intr-un cuvant, o mulineta buget, care are trasaturi de mulineta din gama medie. 

Specificatii tehnice:

  • Tambur Grafit
  • Armare Textil impletit in 4 Spire: 0.20mm
  • Manivela cu insurubare
  • Corp Grafit
  • Greutate: 230g
  • Galet supradimensionat - pentru lanseuri cu frecare mai mica in desfasurarea firului 

Capacitate 0.20/110m
Greutate 230g
Numar rulmenti 4
Raport de recuperare 5.2:1

30 produse din aceeasi categorie