Catalog produse

Produse Noi

Daiwa Ninja 2500A

D.10218.250

Daiwa

288,38 lei

303,56 lei

-5%

Probabil una dintre cele mai reusite mulinete din clasa medie de la Daiwa, Ninja, este genul de mulineta care impresioneaza inca de la prima vedere. Si nu vorbim doar de aspectul vizual, ci si de cel al functionalitatii. Fluiditatea angrenajului va suprinde inca de la prima mulinare iar tamburul, constructia corpului si manivela emana in primul rand robustete.

Foarte multi pasionati considera ca o mulineta de aceasta talie are o greutate mult prea mare, insa nu iau in seama adevaratul avantaj: rezistenta materialelor din constructie.

Ninja se livreaza cu tambur principal si tambur de rezerva metalice. Este primul semn ca producatorul nipon a gandit o mulineta de spinning pur-sange, care sa fie armata cu fir textil si care sa reziste la tensiuni mari in timpul drilului.

Datorita rezistentei materialelor din care este realizata, Ninja poate fi una dintre cele mai reusite mulinete de stiuca de pe piata din gama medium. Pentru pasionatii pescuitului la salau, daca greutatea (medie spre mare - pentru talia 2500) nu pune piedici, este o bijuterie care poate fi folosita fara probleme chiar si la pescuitul pe Dunare.

Detalii suplimentare:

4 rulmenti bila

Air Rotor®

Infinit antireverse (antiretur)®

Air Rotor®

Galet twist Buster® II placat tiN

Manivela aluminiu CNC

Maner super grip soft-touch

Sarma pick-up usoara si rezistenta

Tambur rezerva aluminiu

Specificatii:

Tip mulineta: frana frontala

Capacitate tambur: 0,25mm/190m (mono) 10lb - 210yds (textil)

Numar rulmenti: 4

Raport de recuperare: 4,8:1

Recuperare pe tura manivela: 72cm

Greutate: 270g

Capacitate 0.25/190m
Greutate 270g
Numar rulmenti 4
Raport de recuperare 4.8:1

30 produse din aceeasi categorie