Catalog produse

Produse Noi

Mulineta Daiwa Luvias 2500

D.10124.255

Daiwa

1 914,00 lei

Este mulineta care convinge prin greutatea redusa si prin rulajul fin, fiind dedicata in functie de marimea tamburului pescuitului ultra-light sau spinning-ului la rapitori de talie mare. Dotarea cu componente de calitate si caracteristicile tehnice de care dispune o impune ca varianta pentru pescarii de competitie.

Fiind model nou, disponibil din 2016, Luvias beneficiaza de unele imbunatatiri tehnologice precum sistemul de etansare Mag-Sealed care impiedica patrunderea apei si a particulelor de praf si sistemul Automatic Drag System care face trecerea la sistemul de franare presetat intr-o fractiune de secunda, fara a bloca imediat tamburul si a supune firul unor tensiuni prea mari care ar conduce la ruperea acestuia.

Gratie materialui Zaion, greutatea corpului este redusa iar performantele de rezistenta la impact au crescut simtitor. Rezisteţa Zaion corespunde magneziului si este cu 20% mai puternic decat materialul Nailon/ABS si cu 50% mai usor decat aluminiul. Ca o recunoastere a calitatii si performantelor, Daiwa a incadrat mulineta Luvias in categoria Real Four (gama de top a producatorului nipon).

Caracteristici:

Numar rulmenti: 8;

Corp mulineta: Zaion;

Frana: fata, sistem ATD;

Tambur: ABS, longcast;

Manivela: aluminiu, prelucrata mecanic;

Sistem Air-Rotor;

Tehnologie Mag Sealed;

Gyor Spin;

Angrenaje DigiGear II;

Sistem de oscilatie silentios;

Sistem AirBail;

Galet Twist Buster II;

Concept REAL FOUR;

Fabricata in Japonia;

Capacitate tambur: 0.23mm/200m;

Greutate: 215g;

Raport de recuperare: 4.8:1;

Fir recuperat/ Tur manivela: 72cm.

Capacitate 0.23/200m
Greutate 215g
Numar rulmenti 8
Raport de recuperare 4.8:1

30 produse din aceeasi categorie