Catalog produse

Produse Noi

Mulineta Bokor Spin 4000

20601040

Bokor

412,00 lei

Poate una dintre cele mai reusite mulinete realizate vreodata sub semnatura unui faimos pescar maghiar, Bokor Karoly, Seria B Spin se remarca prin angrenajele solide menite sa reziste la utilizari frecvente.

Intregul concept a pornit de la faptul ca pescuitul de rapitori este unul activ, care solicita la maxim nu doar lanseta, ci si mulineta. Consultantul maghiar s-a limitat in a construi doua marimi, 2500 si 4000, acestea fiind, de altfel cele mai populare marimi folosite intre pescarii de rapitori autohtoni.

Daca modelul 2500 echilibreaza orice lanseta cuprinsa intre lungimile 1.90 - 2.40m, modelul de 4000 de adreseaza adeptilor pescuitului la spinning pe Dunare sau cu naluci supradimensionate.

Se pastreaza ideea de culoare folosita pentru lansetele Bokor (negru + portocaliu metalizat). Designul futurist nu este menit doar sa impresionez, ci are si mici inovatii menite sa faca in asa fel incat produsul finit sa fie cat mai comod de pescuit.

Tamburul perforat, manivela de forta cu perforari au rol de a usura o mulineta in care s-au folosit materiale grele, care sa sustina rularea unui angrenaj robust.

Veti fi suprinsi de fluiditatea la mulinare, fara infranari. O singura tura de manivela va aseza cinci spire intr-o asezare perfecta, fara riscul de a provoca peruci la derularea spirelor din timpul lanseului.

Capacitate 0.35/120m
Greutate 290g
Numar rulmenti 11
Raport de recuperare 5.2:1

30 produse din aceeasi categorie