Catalog produse

Produse Noi

Mulineta Daiwa Certate G 3000

D.10407.730

Daiwa

3 132,50 lei

Cu noua Certate, aplicarea tehnologiei revolutionare Mag Seal este in continuare extinsa. Pana in prezent, numai corpul mulinetei a fost protejat impotriva patrunderii apei si murdariei prin sigiliul Mag Seal. La noul Certate, aceasta tehnologie se aplica si la galet; astfel, patrunderea apei si murdariei sub galet este impiedicata 100%. Durata de viata si de functionare lina a angrenajului si a galetului sunt drastic crescute in comparatie cu mulinetele conventionale. Suplimentar, rotorul noului Certate este complet fabricat din material Zaion, ceea ce duce la o reducere drastica in greutate.

Specificatii:

- Air Bail® (Patent-Nr. EP1038437B1);

- Twist Buster II Line Roller (Patent-Nr. EP0876760B1);

- concept Real Four;

- carcasa Mag Sealed;

- Galet Mag Sealed;

- 10 rulmenti bila;

- corp mulineta aluminiu Hard Body Z;

- rotor Air Zaion;

- Digi Gear II (CNC - angrenaj prelucrat);

- oscliatie silentioasa III;

- Gyro Spin;

- sistem frana Ultimate Tournament (UTD);

- Infinite Anti Reverse;

- tambur aluminiu forjat la rece;

- sarma Pick-Up usoara si rezistenta;

- Galet Twist Buster® II;

- Made in Japan;

- raport de recuperare: 4.8:1;

- capacitate tambur: 0,28mm/200m

- Recuperare pe tura manivela: 81cm

- greutate: 270g.

Capacitate0.28/200m
Greutate265g
Numar rulmenti10
Raport de recuperare4.8:1

MAG SEALED

ETANŞARE MAGNETICĂ Principiul ETANŞARE MAGNETICĂ se bazează pe un ulei special, care a fost creat de NASA pentru a transporta carburant la nave pe baza principiului magnetic. Un astfel de ulei pentru mulinete nu este disponibil în magazine. Trebuie fabricat în condiţii foarte dificile. Oxidul feric inclus, care este necesar pentru câmpul magnetic are un diametru de 1/100.000mm şi este atât de mic, încât suprafaţa unei singure particule reprezintă o zecime din mărimea unui virus gripal. Moleculele din acest nou „ulei metalic“ se pot transforma. Dacă sunt expuse unui câmp magnetic, îşi schimbă forma şi uleiul formează o etanşare fluidă. Acest ulei magnetic este atât de puternic, încât s-ar lipi de o turbină magnetică, chiar dacă baza acesteia a fost scoasă. O astfel de etanşare, bazată pe principiul uleiului lichid magnetic nu produce aproape nicio frecare, izolează perfect şi previne chiar pătrunderea particulelor mici de praf. Marea provocare pentru inginerii DAIWA a fost dezvoltarea unei mulinete, concepută pe principiul uleiului magnetic, pentru a genera un fel de membrană lichidă, care să prevină pătrunderea apei. Designul ETANŞARE MAGNETICĂare scopul să îndepărteze apa de o mulinetă care se învârte. Din toate punctele de vedere aceasta este o idee uimitoare-pentru că promite o durată mare de viaţă. Fără corodare, o funcţionare mai bună. Dacă apa sărată pătrunde în mulinetă şi se usucă, se cristalizează, corodează angrenajul şi afectează rulmenţii cu bile. Cea mai simplă soluţie pentru implementarea unui mecanism etanş ar fi folosirea unei izolaţii de cauciuc. Dar acest lucru ar provoca frecare puternică, deci o izolaţie pentru rotor şi pentru ax ar fi imposibilă. Doar folosirea unui ulei metalic în combinaţie cu un magnet oferă efectul de izolare dorit, fără frecare puternică. Au fost necesari ani mulţi ani de cercetare pentru a dezvolta o astfel de izolaţie pentru mulinetă. Numim acest lichid de izolare ETANŞARE MAGNETICĂ.

AIR ROTOR

AIR ROTOR Bariera de ulei magnetic nu numai că previne pătrunderea apei, ci facilitează mişcarea şi delicateţea senzaţiei mulinetei. Percepeţi mai uşor momeala, trăsăturile mai delicate şi sunteţi mai sensibil în timpul luptei cu peştele. Acesta se numeşte efectul SENSIBILITATE ADEVĂRATĂ. Am creat un Air rotor nou special pentru această senzaţie. Mai întâi, tensiunile mari care afectează rotorul prin intermediul firului şi tambur sunt mai bine distribuite. Astfel este mai puţină presiune pe părţile individuale ale rotorului. Noul rotor este cu 15% mai uşor decât rotoarele obişnuite din acelaşi material - astfel se reduc vibraţiile şi creşte echilibrul rotativ, graţie unui centru de greutate foarte coborât.

AIRBAIL

Sârma pick-up AIRBAIL este tub. De aceea este foarte uşoară, foarte rezistentă şi mobil. Construcţia specială, previne răsucirea firului în jurul rotorului, ceea ce reprezenta o problemă, în trecut, pentru pescari.

DIGIGEAR

Angrenaj proiectat digital pentru performanţă maximă şi durabilitate. Încastrat într-o carcasă de aluminiu HardBody Z, transmite uşor şi eficient puterea mânerului direct la rotor.

ZAION

Zaion este un material excelent creat de DAIWA pentru a construi carcase şi rotoare performante. Marele avantaj al acestui material este greutatea mică şi rezistenţa ridicată. Zaion este un material solid din carbon cu „Densitate mare“, făcut pentru performanţe înalte şi pentru a rezista impactului maxim. Graţie Zaion, se poate construi o carcasă de mulinetă cu greutate mică care suportă srcinile din angrenaj. Rezistenţa Zaion corespunde magneziului şi este cu 20% mai puternic decât materialul Nailon/ABS, folosit de obicei pentru corpuri. Zaion este cu 50% mai uşor decât aluminiul.

Prin poziţia specială şi orientarea rotiţelor zimţate, am îmbunătăţit funcţionarea angrenajului în comparaţie cu sistemele obişnuite construite similar.

HARDBADY-Z

Daiwa deţine aliajul metalic perfect, un mod de procesare mai precis si cunoştinţe precise pentru construcţia unor mulinete durabile şi uşoare. Această tehnologie se numeşte conceptul HardBody-Z. Aceste mulinete au un avantaj
tehnologic şi nu sunt - în comparaţie cu alte mulinete sintetice - mai scumpe, iar comparativ cu mulinetele tradiţionale au un preţ rezonabil.

ATD

ATD reprezintă dezvoltarea în continuare a sistemului de frânare UTD. 
Sistemul de frânare ATD excelează printr-o trecere mult mai delicată a intervalelor de frânare, iar ca o consecință a acesteia este perfect potrivită
pentru utilizarea firelor textile. În contrast cu UTD, la ATD frânarea începe imediat, chiar de la început, iar trecerea către forţa de frânare presetată
se face într-o fracțiune de secundă, eliminând astfel ruperea firului în şoc.

30 produse din aceeasi categorie