Catalog produse

Produse Noi

Mulineta Shimano Nexave 4000 FE

NEX4000FE

Shimano

269,00 lei

Mulineta Shimano Nexave 4000 FE

Seria Nexave HGFE capata cateva imbunatatiri fata de modelele precedente, concretizate intr-un corp redesenat, estetica noua, dar si un angrenaj care permite o frana mai puternica. Totodata, tehnicienii de la Shimano au redus greutatea corpului, pentru o manevrare mai comoda si mai indelungata. 

Cu un raport de recuperare mare si o rezistenta mai mare a franei frontale, Nexave poate fi incadrat usor in seria mulinetelor pretabile pentru tehnica feeder si method feeder in pescuitul stationar, respectiv pentru pescuitul cu naluci mai grele la stiuca sau in pescuitul salaului. 

Tehnologii si caracteristici:

- AR-C Spool: un nou design de tambur cu buza in forma de V ce asigura asezarea firului in bucle mai mici pentru o aruncare mai precisa, la distanta mare. Tamburul AR-C va minimiza riscul de recul.
- Super Stopper II: anti-revers evoluat si imbunatatit
- Dyna Balance: echilibrarea rotorului computerizata, ce va reduce jocul mulinetei si asigura o performanta de exceptie.
- Power roller: reduce considerabil pericolul aparitiei buclelor, mai ales in timpul recuperarii, indiferent daca se foloseste fir mono sau textil.
- corpul este realizat din material XT7, un material compozit dezvoltat de Shimano, usor si robust.

- Variespeed II: sistemul revolutionar Shimano Variespeed consta in doua mecanisme oscilante, special concepute. Primul este oval, iar cel de-al doilea are o remarcabila forma patrata. Doar un program special si utilajele dezvoltate de Shimano, au facut posibil ca aceste doua profile sa se imbine perfect, rezultand o dispunere paralela a spirelor pe tambur ce va imbunatati precizia in lansare. Generatia a doua a sistemului Varispeed confera doua viteze de matisare, in ideea asezarii cat mai paralele a spirelor. 

Specificatii tehnice:

  • Rulmenti: 3+1
  • Recuperare per tura manivela: 88cm
  • Maner din aluminiu forjat - o singura bucata
  • Tambur aluminiu: 0.30mm/180m
  • Raport de recuperare: 5.2:1
  • Greutate: 325g
  • Putere tractiune Frana Frontala 8.5kg
Capacitate 0.30/180m
Greutate 325g
Numar rulmenti 4
Raport de recuperare 5.2:1

30 produse din aceeasi categorie