Mulineta Shimano Twin Power 4000PG FD

Mulineta Shimano Twin Power 4000PG FD

TP4000PGFD
Stoc epuizat
1.759,00 lei
cu TVA

Transport gratuit pentru comenzi mai mari de 200 lei.

Program comanzi telefonice: Luni-Vineri 09:00-18:00

Comanda rapida: poti comanda fara inregistrare


 

Mulineta Shimano Twin Power 4000PG FD

Poate una dintre cele mai populare mulinete, in egala masura, pentru doua tehnici de pescuit diametral opuse: Pescuitul la rapitori si Tehnica Feeder si Method Feeder. 

Caracteristicile cheie ale acestei noi serii Twin Power sunt rigiditatea, un angrenaj puternic si rezistenta la apa. Corpul acestor mulinete este realizat cu noul concept HAGANE ce ofera rigiditate si rezistenta la impact. Conceptul HAGANE Gear este durabil si va oferi mulinetei un rulaj fin, fluid dar si putere, chiar si in cele mai grele circumstante. Aceasta noua serie de mulinete Twin Power va oferi performante uimitoare prin tenacitate, inginerie de precizie si inovatie.

Tehnologii:

X-SHIP- Fluiditatea, finetea si precizia recuperarilor succesive sunt asigurate de celebrul sistem X-SHIP. Sistem ce cuprinde rulmenti suplimentari, dar si un alt concept de transformare a miscarii de rotatie in miscare rectilinie. Demonstrat, sistemul X-SHIP contribuie la usurinta si finetea cu care recuperam firul pe tamburul mulinetei, dar si la robustetea ansamblului.

Hagane Body - Aliaj extrem de rezistent si usor ofera rigiditate si rezistenta la impact.

G Free Body - a fost gandita si dezvoltata pentru a schimba centrul de gravitate al mulinetei si a o aduce cat mai aproape de lanseta. In acest fel, lansariile devin mai lungi iar oboseala determinata de lanseuri repetare este redusa considerabil.

AR-C Spool - designul special al buzei tamburului in forma literei V, asigura o bobinare cu spire de mici dimensiuni, pentru lansari lungi si precise. Tamburul AR-C minimizeaza riscul aparitiei perucilor in timpul lansarilor.

Waterproof Drag - Cu ajutorul unui invelis cu mansoane speciale din cauciuc, frana este ferita de contactul cu apa sau nisipul crescand astfel performanta.

Rigid Support Drag - suport special ce previne trepidatia tamburului in forta de tractiune (clip)

Rulment Super Stopper II - anti-revers evoluat si îmbunatatit.

Dyna Balance - echilibrarea rotorului computerizata, ce va reduce jocul mulinetei si asigura o performanta de exceptie. - Power roller - reduce considerabil pericolul aparitiei buclelor, mai ales in timpul recuperarii, indiferent daca se foloseste fir mono sau textil.

Produs testat si recomandat de echipa fisela.ro

Specificatii tehnice:

  • Rulmenti - 9+1 A-RB
  • Greutate - 260g
  • Capacitate fir - 0,33mm/130m
  • Frana Frontala cu reglaj Micrometric
  • Incadrare marime Mulinete Shimano: 4000
  • Raport de recuperare: 4.4:1
  • Fir recuperat per Turna Manivela: 72cm
  • Putere maxima frana: 11kg
Capacitate
0.33/150m
Greutate
290g
Numar rulmenti
10
Raport de recuperare
4.4:1
Nicio recenzie

Produs adaugat in lista de favorite

Acest magazin utilizeaza cookie-uri si alte tehnologii pentru a va imbunatati experienta pe site-ul nostru.