Catalog produse

Lanseta EnergoTeam Solena Surf 4.50m 100-250g

13589450

EnergoTeam

141,08 lei

148,50 lei

-5%

Lansetele Surf au fost inventate pentru atingerea distantelor de neatins.

In special se folosesc la pescuitul maritim, de pe tarm, unde telul este de a lansa cat mai departe, atingerea acelor locuri unde stationeaza pestii si sunt excluse deja efectele negative ale valurilor.

Varianta adaptata pescuitului pestilor pasnici este ET Solena Surf. (Binențeles ca o putem folosi si pe mare).

Dispune de o putere de lansare moderata (100-250g), totusi destul de puternica ca sa putem lansa cu ea plumbi de crap la distante de peste 100 metri, dar, totodata, dispune de rezistenta necesara pentru drilluri, doua lucruri care sunt importante intr-un pescuit de succes.

Lanseta pentru lansari mari, ce dispune de maner gol, iar suportul pentru mulineta se situeaza la o distanta considerabila de capatul inferior al lansetei. Astfel, putem asigura acea priza necesara pentru lansari la distanta.

Distanta dintre capatul lansetei si dispozitivul de prindere al mulinetei:

- la varianta de 390: 60 cm

- la varianta de 420: 60 cm

- la varianta de 450: 70 cm

Primul inel dinspre maner este situat destul de departe de mulineta, lucru ce ne arata si faptul ca pe primul tronson de lanseta nici nu se gaseste inel.

Materialul din care este fabricat este carbon IM8, ce asigura rezistenta necesara in timpul lansarilor. Grosimea peretelui, din valorile rezultate in urma masuratorilor, ne indica ca acesta este destul de gros, astfel ca riscul ruperii lansetei in timpul lansarilor fortate sa se minimalizeze.

Sirul inelelor SIC asigura alunecarea lina a firului.

In ce priveste montura finala, pragul inferior la grosimea firului principal se situeaza la valoarea de 0,25 mm. Folosirea firului inaintas este obligatorie!

Fitingurile sale consolidate sporesc durabilitatea lansetei.

Specificatii:

Lungime transport: 157cm

Greutate: 760g

Lungime 4.50m
Putere Aruncare 100-250g
Segmente 3

30 produse din aceeasi categorie