Kamasaki Tele Surf 4.50m 100-200g Kamasaki

Kamasaki Tele Surf 4.50m 100-200g

13590450
Stoc epuizat
199,00 lei
cu TVA

Transport gratuit pentru comenzi mai mari de 300 lei.

Program comanzi telefonice: Luni-Vineri 09:00-18:00

Comanda rapida: poti comanda fara inregistrare


 

Atingerea locurilor cu pesti poate fi cheia succesului unei partide de pescuit!

Sa ne gandim doar cate lacuri sunt in tara noastra unde pestii se gasesc la distante de peste 100 metri sau chiar de peste 150 metri.

Pentru astfel de lansari stau la dispozitia noastra lansete de crap sau de feeder, dar exista un tip de lanseta care a fost conceput special pentru lansari mari.

Aceasta categorie este al lansetelor Surf. La pescuitul pe mare, de pe mal, pescarii sunt nevoiti sa lanseze cat mai departe ca sa atinga pragul sau apa cu o adancime corespunzatoare, unde se gasesc pestii si efectul valurilor nu se mai resimte.

Aceasta caracteristica a acestor tipuri de lansete o putem utiliza si pe apele de acasa, in special daca folosim si o mulineta adecvata cu tambur mare. Un mare avantaj al lansetei este faptul ca este telescopica, fiind usor de transportat, dar o putem transporta chiar si gata montata caci nu suntem nevoiti s-o desfacem, fiind gata de atac pe malul apei.

Vorbim despre o lanseta foarte puternica ce este alcatuita din putine componente. Acest lucru influenteaza si puterea de lansare. Pe varful flexibil se gasesc doua inele mobile, dar care nu constituie un impediment sa trimitem cu ea plumbi in jur de 120-150 g, caci corpul rigid al lansetei va trimite aceasta greutate ca sageata la locul dorit.

Datorita materialului de compozitie din Carbon IM6, drilurile cu pesti sunt placute, neavand efectul acela ca tragem pestele afara din apa cu ajutorul unui "par" si nici nu trebuie sa ne facem griji ca vom pierde pestele din carlig.

Lanseta a primit un maner specific lansetelor surf, iar dispozitivul de montare al mulinetei este unul cu filet. Inelele sunt extra puternice, cu doua picioruse, dar totusi usoare.

Sa folosim intotdeauna inaintas, mai ales din fir textil si, astfel, vom avea satisfactia ca lansam mai departe ca oricine de pe balta si ca avem sansa sa prindem si acei pesti care pana acum erau la distante de neatins.

In ce priveate grosimea firului principal, noi va sugeram sa folositi unul de 0,30 mm.

Specificatii:

Lungime tranpsort: 159cm

Greutate: 575g

Blank: Carbon IM6

Lungime
4.50m
Putere Aruncare
100-200g
Segmente
4
Nicio recenzie
Produs adaugat in lista de favorite

Acest magazin utilizeaza cookie-uri si alte tehnologii pentru a va imbunatati experienta pe site-ul nostru.