Catalog produse

Produse Noi

Swinger Carp Expert Deluxe LED Albastru

0
0/5 - 0 review-uri

77090913

Carp Expert Baits

32,30 lei

34,00 lei

-5%

Probabil unul dintre cele mai avansate swingere de pe piata, modelul Deluxe de la Carp Expert iese in evidenta prin calitatea finisajelor si a materialelor de constructie folosite. Este important designul inovator pentru sistemul de pendulare ce confera un plus in rezistenta si functionalitatea swingerului. Este prevazut cu limitator de cursa pentru ca semnalizatorul sa nu loveasca in avertizorul electronic sau pichet. Lestajul de pe tija se regleaza prin culisare manuala, prin securizarea realizata prin intermediul a doua anouri din cauciuc.

Beneficiaza, totodata de mufa Jack pentru conectarea la orice tip de avertizor. Pentru ca firul de conectare sa nu atarne liber si sa ne incurce in momentul inteparii, pe baza piciorului, are un sistem de fixare simplu, dar extrem de eficient, cu ajutorul unui microanou. Sistemul de eliberare a firului este realizat prin intermedul unei clapete metalice cu arc, care asigura o eliberare rapida, fara impedimente.

Piciorul swingerului este realizat dintr-un plastic solid incasant. Sistemul de fixare a piciorului pe tija impiedica orice blocaj, printr-o rotire libera de 360 de grade.

Specificatii tehnice:

Lungime totala tija: 23.5cm
Lungime fir (inclusiv Mufa Jack): 17cm
Lungime picior fixare pichet/rodpod:5.7cm
Carcasa LED: Plastic HiDensity
Greutate totala: 90g
Culoare LED: Albastru

Nu exista review-uri pentru moment.


Adauga Review

30 produse din aceeasi categorie

Clientii care au cumparat acest produs au mai cumparat si: