Catalog produse

Produse Noi

Streamer Westin Monster Fly Concealed Fish 21cm 25g

0
0/5 - 0 review-uri

MM06017

Westin

79,00 lei

Monsterfly este un streamer de dimensiuni mari, conceput special pentru pescuitul stiucii si este cea mai avansata si eficienta naluca de felul ei de pe piata. Aceasta naluca imbina caracteristicile unei muste cu cele ale unei naluci conventionale, cu rezultate impresionante. Streamerul Monsterfly este absolut irezistibil pentru stiuca!

Acesta este conceput sa-i declanseze instinctul de rapitor pana si celei mai mofturoase stiuci. Streamerul poate fi recuperat foarte lent, un lucru esential atunci cand stiucile nu se hranesc activ. Acesta este conceput pentru a fi pescuit in ape cu adancimi mici, dar poate fi pescuit si in apa mai adanca daca ii este permis sa se scufunde. Capul streamerului este facut dintr-o rasina epoxy cu ochi holografici supradimensionati, iar corpul este facut dintr-un amestec de blana de iepure si vulpe.

Inainte de a folosi streamerul,pentru a obtine o actiune de tip "Suspending", acesta trebui scufundat in apa. O naluca unica si cu o prezentare deosebita, acest streamer poate face oricand diferenta dintre o partida de succes si una ratata!

Caracteristici:

- Greutate ud: 45g

- Tip: Suspending

- Evolutie: 0 - 1m

- Corp din blana de vulpe si iepure, de cea mai buna calitate

- Ochi holografici mobili, supradimensionati

- Actiune incredibila

- Cap din rasina Epoxy, echilibrat

- Conceput si testat in Scandinavia

Nu exista review-uri pentru moment.


Adauga Review

23 produse din aceeasi categorie