Fir Climax Cult Catfish X-treme Mono Fluo Green 0.70mm 500m 60lb Climax

Fir Climax Cult Catfish X-treme Mono Fluo Green 0.70mm 500m 60lb

8791-00500-070
98,00 lei
cu TVA

Transport gratuit pentru comenzi mai mari de 300 lei.

Program comanzi telefonice: Luni-Vineri 09:00-18:00

Comanda rapida: poti comanda fara inregistrare

 

Fir Climax Cult Catfish X-treme Mono Fluo Green 0.70mm 500m 60lb

Monofilament cu o rezistenta iesita din comun. Firul Climax Cult Catfish X-treme Mono este recomandat pescuitului la somn, fiind extrem de vizibil la suprafata apei. Este usor de legat si are o rezistent incredibila la rupere la nod, facand fata cu brio drill-urilor cu pesti capitali. Pentru cei care pescuiesc pe Dunare, din barca sau de pe mal.

Specificatii tehnice:

  • Tip fir: monofilament;
  • Lungime rola: 500m;
  • Rezistenta la nod;
  • Rezistenta la abraziune;
  • Suplu, usor de legat;
  • Culoare: verde fluo.
Culoare
Fluo Green
Lungime
500m
Material
Monofilament
Rezistenta
60lb

Producatorul german are o experienta de aproape un secol in productia de monofilamente si fire impletite sau fuzionate. Inceputurile companiei coincid cu anul de gratie 1940, cand Climax lanseaza prima serie de monofilamente dedicate pescuitului sportiv. Inca de atunci, germanii au investit in mod constant in tehnologie, reusind sa devina prima companie care a comercializat nylon (monofilament) special conceput pentru pescuit sportiv din Europa. 

Era superfirelor (cea a firelor textile) a regasim Climax in postura de a lansa primul fir textil produs pe continent european. Noile tehnologii de productie, calitatea materialelor folosite sunte detalii de care compania germana a tinut cont in permanenta. 

Veti regasi in oferta Climax fire special concepute pentru toate tehnicile de pescuit actuale: pescuit la crap, feeder,method feeder, pescuit la somn, dar si fire textile, strune si material de strune pentru toate speciile de pesti rapitori.  

Nicio recenzie
Produs adaugat in lista de favorite

Acest magazin utilizeaza cookie-uri si alte tehnologii pentru a va imbunatati experienta pe site-ul nostru.