Fir Textil Climax iBraid Fluo Red 0.28mm 135m 26.8kg Climax

Fir Textil Climax iBraid Fluo Red 0.28mm 135m 26.8kg

9401-10135-028
86,00 lei
cu TVA

Transport gratuit pentru comenzi mai mari de 300 lei.

Program comanzi telefonice: Luni-Vineri 09:00-18:00

Comanda rapida: poti comanda fara inregistrare

 

Fir Textil Climax iBraid Fluo Red 0.28mm 135m 26.8kg

Climax I Braid Fluo Red este un fir textil de cea mai inalta calitate dedicat partidelor de pescuit la spinning.

Realizat prin impletirea celor mai fine 8 fire HMPE folosind tehnologii de ultima generatie, noul fir Climax I Braid este una dintre cele mai bune alegeri de pe piata actuala, avand un coeficient de elasticitate extrem de redus, aproape egal cu zero, ce se va resimtii atat in lanseuri cat si in recuperare. Camasa de Teflon sporeste rezistenta la abraziune, adaugand in acelasi timp un surplus de anduranta si in jurul nodurilor.
Acesta se comercializeaza in role de 135 de metri, fiind disponibil in trei variante de culori precum Fluo Red, Chartreuse si Olive Green.

Extrem de fin, suplu, cu un raport exceptional diametru/rezistenta, Climax I Braid Fluo Red este perfect pentru un pescuit la stiuca, salau, biban sau bass.

Specificatii tennice:

  • Suprafata fina si supla;
  • Elasticitate redusa;
  • Rezistenta sporita la nod si abraziune;
  • Camasa de Teflon;
  • Diametru redus;
  • 8 x fire HMPE impletite cu tehnologii avansate;
  • Diametru: 0.28mm;
  • Rezistenta: 26.8kg;
  • Lungime: 135m;
  • Culoare: Fluo Red.
Lungime
135m
Rezistenta
27.8kg

Producatorul german are o experienta de aproape un secol in productia de monofilamente si fire impletite sau fuzionate. Inceputurile companiei coincid cu anul de gratie 1940, cand Climax lanseaza prima serie de monofilamente dedicate pescuitului sportiv. Inca de atunci, germanii au investit in mod constant in tehnologie, reusind sa devina prima companie care a comercializat nylon (monofilament) special conceput pentru pescuit sportiv din Europa. 

Era superfirelor (cea a firelor textile) a regasim Climax in postura de a lansa primul fir textil produs pe continent european. Noile tehnologii de productie, calitatea materialelor folosite sunte detalii de care compania germana a tinut cont in permanenta. 

Veti regasi in oferta Climax fire special concepute pentru toate tehnicile de pescuit actuale: pescuit la crap, feeder,method feeder, pescuit la somn, dar si fire textile, strune si material de strune pentru toate speciile de pesti rapitori.  

Nicio recenzie

Clientii care au cumparat acest produs au mai cumparat si:

Produs adaugat in lista de favorite

Acest magazin utilizeaza cookie-uri si alte tehnologii pentru a va imbunatati experienta pe site-ul nostru.