Agrafa cu Vartej Black Cat Cross Lock Wirbel No.1/0 55kg 5buc Black Cat

Agrafa cu Vartej Black Cat Cross Lock Wirbel No.1/0 55kg 5buc

403226173100
16,34 lei
cu TVA

Transport gratuit pentru comenzi mai mari de 200 lei.

Program comanzi telefonice: Luni-Vineri 09:00-18:00

Comanda rapida: poti comanda fara inregistrare

 

Schimbarea unei monturi pe firul principal este importanta si in pescuitul la somn. Talia pestelui, insa, cere folosirea unor accesorii care sa faca fata la un dril cu un somn, care poate fi captura vietii. Cei de la Black Cat au gandit un sistem de vartej + agrafa rapida suficient de rezistente, ca sa nu ne facem griji ca putem scapa un peste. Fie ca folosim montaj de clonc, fie ca folosim montura clasica de substrat, agrafa si vartejul ne ajuta sa schimbam rapid forfacul.

Specificatii tehnice:

Rezistenta: 55kg

Marime: 1/0

Componenta: Agrafa Cross + Vartej

Cantitate: 5buc

Culoare: Black Nickel

Black Cat este considerata una dintre cele mai mari companii producatoare de echipament specializat de pescuit la somn. Echipa de consultanti Black Cat este condusa de faimosul pescar Stefan Seuss, un deschizator de drumuri in ceea ce priveste echipamentul si accesoriile necesare pentru pescuitul celui mai mare rapitor al Europei: Somnul. 

Black Cat include o gama larga de echipamente complete de somn: lansete, mulinete, accesorii mici. Divizia de imbracaminte Black Cat a creeat deja un trend in Vestul Europei, prin faimosul logo Galben-Negru, alaturi de profilul pestelui tinta, somnul.  

Nicio recenzie

Clientii care au cumparat acest produs au mai cumparat si:

Produs adaugat in lista de favorite

Acest magazin utilizeaza cookie-uri si alte tehnologii pentru a va imbunatati experienta pe site-ul nostru.