Catalog produse

Produse Noi

Carp Expert Quick Change Swivel Nr. 8 10buc 45kg

82119018

Carp Expert Baits

7,60 lei

8,00 lei

-5%

Carp Expert Quick Change Swivel Nr. 8 10buc 45kg

Probabil unul dintre cele mai utile accesorii atunci cand vine vorba de pescuit viteza si experimentat monturi, este acest hibrid agrafa-vartej. Recomandat pentru apele pe care nu le cunoasteti, acolo unde pot exista structuri care necesita grosimi mai mari de forface sau, dimpotriva, finete si fluorocarbon de diametre mai mici.

Intr-unul dintre cele doua capete ale vartejului exista anoul clasic iar celalalt are forma unui carlig sau, mai degraba, a unei agrafe cu prindere rapida. Acesta este flexibil, pentru situatiile in care introduceti firul de forfac, dar nu poate fi desfacut, indiferent de forta sau directia cu care trage pestele de forfac.

Imaginati-va cat de usor va este sa atasati sau sa scoateti un forfac si avantajele pe care aceasta schimbare vi le confera in mijlocul unei competitii, mai ales daca alegeti sa naditi concetrat, cu ajutorul saculetilor solubili din PVA. Tot ce trebuie sa faceti este sa scoateti forfacul cu momeala veche si sa il inlocuiti cu cel proaspat, care are si saculetul de nadire atasat.

Practic, quick change s-a nascut din nevoia de rapiditate a pescarilor de competitie, dar poate economisi timp oricarui pescar ce vrea sa abordeze exact un loc nou, necunoscut

Specificatii tehnice:

  • Marime: Nr: 8 (se potriveste in majoritatea momitoarelor si plumbilor de crap)
  • Cantitate: 10buc/cutiuta
  • Ambalare: Cutie Plastic ABS Transparenta
  • Constructie metalica
  • Rezistenta: 45kg
  • Faciliteaza schimbarea rapida a forfacului

30 produse din aceeasi categorie