Varga EnergoTeam Blade Pole 6m EnergoTeam
Varga EnergoTeam Blade Pole 6m EnergoTeam
Varga EnergoTeam Blade Pole 6m EnergoTeam
Varga EnergoTeam Blade Pole 6m EnergoTeam
Varga EnergoTeam Blade Pole 6m EnergoTeam
Varga EnergoTeam Blade Pole 6m EnergoTeam

Varga EnergoTeam Blade Pole 6m

11011600
456,00 lei
cu TVA

Transport gratuit pentru comenzi mai mari de 300 lei.

Program comanzi telefonice: Luni-Vineri 09:00-18:00

Comanda rapida: poti comanda fara inregistrare

 

Varga EnergoTeam Blade Pole 6m

Familia de vergi Blade Pole a fost realizata dintr-un grafit (Carbon) de calitate exceptionala, IM12. Este si motivul pentru care greutatea mult redusa face ca aceasta varga sa fie una dintre cele mai comode la pescuit, pe parcursul unei intregi zile. 

Avantajele folosirii unui material superior, se regasesc in greutatea redusa a vergii, dar si in sageata (linia) perfecta a acesteia. Tehnologia presarii firelor de carbon cu forte de pana la 10.000 de kilograme au dus la conceperea unei vergi care ramane perfect dreapta, chiar si la lungimi de 8 metri.

Greutatea redusa este si ea o caracteristica vitala care contribuie la comoditatea din timpul unei partide de pescuit. Reactia rapida a vergii permite, totodata, un control excelent in timpul inteparii, dar si pe toata durata drilului. Datorita varfului tubular, se preteaza perfect pentru dotarea cu elastic amortizor. Manerul striat asigura o priza perfecta.

Intrucat Blade este o varga cu pereti subtiati, este important de stiut ca nu se adreseaza celor care pescuiesc cu echipament greu, cu fire de diametre mari. Nu este o varga cu care sa scoatem pestele din vegetatie, daca talia acestuia este mare. 

Pentru cei neinitiati in tainele pescuitului la varga, punctul cel mai sensibil de rupere apare in timpul drilului, atunci cand varga este ridicata in pozitie verticala si pestele curbeaza si solicita portiunea de varf. In acest sens, in functie de inaltimea malului pe care pescuiti, recomandam folosirea unui minciog (a unei cozi de minciog) suficient de lunga, pentru aducerea in singuranta a pestelui in plasa. 

Specificatii tehnice:

  • Lungime de transport: 130cm
  • Greutate: 190g
  • Numar tronsoane: 6
  • Actiune: Rapida
  • Material Blank: Carbon IM12
  • Culoare: Neagra
  • Husa de transport: Velur

Lungime
6m
Nicio recenzie
Produs adaugat in lista de favorite

Acest magazin utilizeaza cookie-uri si alte tehnologii pentru a va imbunatati experienta pe site-ul nostru.