Varga Maver Superlitium Evanon M Made in Italy 259g 7m Maver

Varga Maver Superlitium Evanon M Made in Italy 259g 7m

8426B700
2.690,00 lei
cu TVA

Transport gratuit pentru comenzi mai mari de 300 lei.

Program comanzi telefonice: Luni-Vineri 09:00-18:00

Comanda rapida: poti comanda fara inregistrare

 

Varga Maver Superlitium Evanon M Made in Italy 259g 7m

Evanon este un proiect Maver 2020-2021 conceput in doua puteri Light si Medium - cu aplicatii diferite, in functie de gramajul maxim al liniei echilibrate pe care o vom folosi. 

Modelul Medium a fost gandit pentru o incarcare maxima de 10g si un fir recomandat de 0.16mm, cu alte cuvinte finetea dusa la cel mai inalt nivel. Greutatea pentru modelul inscriptionat Medium ramane sub 260 de grame, pentru modelul de 7m, ceea ce inseamna ca se incadreaza intr-o serie restransa, exclusivista de vergi, construite de Maver in fabrica italiana Reglass. 

Proiectul Evanon a fost inceput de Maver in 2018 si a fost realizat cu specificatiile exacte ale echipelor nationale de pescuit stationar sponsorizate de Maver. Consultantii au solicitat construirea unei vergi cu talon cat mai subtire si cu greutate redusa, care sa fie o placere de pescuit pe parcursul intregii zile sau a unei manse de concurs. cu activitate intensa. 

Durata testelor a fost prelungita in ideea obtinerii unei sageti cat mai bun (revenirea din balans), proprietate care influenteaza direct modalitatea de intepare a pestelui. 

Rasinile de ultima generatie, tehnologia de prelucrare a fibrelor de carbon Nanolith se regasesc si la acest model unic, recomandat celor care sunt in cautarea pestilor de talie mica si medie. 

Specificatii tehnice:

  • Lungime: 7m
  • Lungime transport: 147cm
  • Greutate: 259g
  • Diametru talon: 23mm
  • Putere: Medium
  • Ferula Protectie supradimensionata cotor
  • Manson de protectie superior tronsoane
  • Segmente: 7
  • Raforsare cu rasini pe toata lungimea
  • Sageata impecabila (Revenire din balans)
  • Husa de Velur
  • Produs Fabricat in Italia (Fabrica Reglass)
Lungime
7m

Producator Italian de renume, specializat in echipament de pescuit de ultima generatie, cu aplicatie in toate tehnicile de pescuit stationar: varga, rubesiana, bologneza, feeder, method feeder. 

Maver este unul dintre cei mai temerari producatori europeni de echipamente specializate de pescuit din Europa. Compania fondata in Italia cu mai bine de un secol in urma a devenit faimoasa pentru numeroase echipamente avansate specifice tehnicilor de pescuit europene.

Pentru mai multe decenii, Maver a detinut suprematia (si o detine in continuare) in domeniul pescuitului stationar, cu dezvoltari a disciplinelor de crap (Maver UV) si cu inovatii permanente in tehnici actuale (Feeder Method Feeder)

Este una dintre putinele companii europene care se mai poate lauda cu produse realizate in Italia, cunoscuta fiind colaborarea cu faimoasa fabrica Reglass, producator de echipamente si componente din industria aviatica. 

Nicio recenzie
Produs adaugat in lista de favorite

Acest magazin utilizeaza cookie-uri si alte tehnologii pentru a va imbunatati experienta pe site-ul nostru.