Catalog produse

Produse Noi

Nu exista produse noi in acest moment.

Vobler Salmo Hornet H2S GT Green Tiger 2cm 1.5g

84412516

Salmo

27,55 lei

29,00 lei

-5%

Recunoscuta ca fiind cea mai populara naluca autohtona, Salmo Hornet si-a castigat renumele prin constructia unica si paleta de culori extrem de bogata in culori naturale, imitatii perfect ale unor specii de pesti pasnici si nu numai.

Aplicabilitatea la noi a voblerelor construite de catre o firma europeana a fost una din cheile succesului acestor modele, pestii tinta fiind chiar speciile autohtone, in cazul gamei Hornet, cleanul, bibanul, pastravul si salaul.

Forma hidrodinamica, soliditatea barbetei, dar si ancorele cu care sunt dotate, sunt doar cateva dintre atu-urile pentru care Hornet isi merita locul in topul celor mai cautate naluci de pe mapamond.

Ideale deopotriva pentru pescuitul pe ape repezi, cat si pentru pescuitul pe lacuri, Hornet se recupereaza cu o viteza mai mare decat cea a curentului, acolo unde este cazul.

Este recomandat sa folositi echipamentul ideal pentru astfel de naluci, lansete cu actiuni parabolice, dar cu rezerve de putere pentru capturile de mari dimensiuni care pot aparea.

Dotat cu: 1 ancora, nr.10

Fir recomandat: 0.14mm

Adancime evolutie: 0.5-1m

Sinking: Scufundatoare

Ancore doua ancore nr.10
Dimensiune 2.5cm
Flotabilitate Scufundator
Greutate 1.5g
Lungime 2cm
Model Hornet

30 produse din aceeasi categorie