Catalog produse

Produse Noi

Nu exista produse noi in acest moment.

Vobler Salmo Hornet H3S Black Tiger 3.5cm 2.6g

84413503

Salmo

29,45 lei

31,00 lei

-5%

Hornet 3 se prezinta ca fiind unul dintre cele mai populare modele din intreaga familie Hornet, pentru ca dimensiunea sa are aplicabilitate asupra speciilor de rapitor autohtone.

Corpul mai proeminent decat cel al seriei H2, cu toate ca urmeaza aceleasi linii a gamei mai mici, se remarca printr-o evolutie mai ampla, menita sa atraga orice peste rapitor din zona. Pestele tinta agreat de catre pescarii romani pentru Hornet 3 este cleanul, mai ales in pescuitul pe ape intinse: baraje de acumulare, lacuri.

Ceea ce evidentiaza Hornet de orice alta naluca din gama Salmo, este agresivitatea evolutiei, considerate de multi pescari ca fiind una dintre cele mai pronuntate dintre toate nalucile construite vreodata. Ideale deopotriva pentru pescuitul pe ape repezi, cat si pentru pescuitul pe lacuri, Hornet se recupereaza cu o viteza mai mare decat cea a curentului, acolo unde este cazul.

Este recomandat sa folositi echipamentul ideal pentru astfel de naluci, lansete cu actiuni parabolice, dar cu rezerve de putere pentru capturile de mari dimensiuni care pot aparea.

Dotat cu: 1 ancora, nr.10

Fir recomandat: 0.16mm

Adancime evolutie: 1.5-2m

Sinking: Scufundatoare

Ancore o ancora nr. 10
Dimensiune 3.5cm
Flotabilitate Scufundator
Greutate 2.6g
Lungime 3cm
Model Hornet

30 produse din aceeasi categorie